Ilmoittaumisohjeita

Kilpaileminen maastohiihdossa

Hollolan Urheilijat -46:n jäsenet voivat kilpailla seuran omissa kilpailuissa, piirikunnallisissa tai kansallisissa hiihtokilpailuissa (kansallisissa on myös muiden seurojen hiihtäjiä). Seuran omia kilpailuja ovat sarjahiihdot, mestaruushiihdot ja Hippohiihdot. Sarjahiihdot järjestetään yhdessä Lahden Hiihtoseuran ja Hollolan Nastan kanssa Lahden Urheilukeskuksessa ja Heinsuon Urheilukeskuksessa. Sarjahiihdoissa ei tarvitse olla voimassa olevaa skipassia tai lisenssiä.

Aluemestaruushiihdot ovat 1-alueen eli Helsingin, Uudenmaan ja Lahden piirien mestaruushiihdot. Niissä tulee olla kilpailijalla vähintään skipassi maksettuna. Aluemestaruushiihdoista tiedotetaan seuran sivujen lisäksi www.hiihtokalenteri.fi -sivustolla. Myös piirikunnalliset hiihdot ovat Hiihtokalenterissa. Piirikunnalliset ovat pienemmät hiihdot kuin kansalliset hiihdot. Mikäli niihin vaaditaan ilmoittautumista Kilmon kautta, menee ilmoittautuminen seuran kautta.

Kansallisissa hiihdoissa tulee kilpailijalla olla voimassa oleva lisenssi. Hiihtäjä huolehtii itse lisenssin maksamisesta www.suomisport.fi -sivuston kautta. Lisenssi pitää olla hiihtokaudeksi maksettuna ennen ensimmäistä kilpailuun ilmoittautumista. Suomessa järjestettävät kansalliset hiihdot ovat www.hiihtokalenteri.fi -sivustolla. Niihin tulee ilmoittautua seurakohtaisesti. Hollolan Urheilijoiden hiihtäjien ilmoittautumisohjeet ovat alla.

Kilpailuihin ilmoittautuminen

Hollolan Urheilijat -46:n hiihtäjät ilmoittautuvat kaudella 2022/2023 myös seuran ulkopuolisiin hiihtoihin Sanna Uitolle p. 040-7210052, sanna.uitto@gmail.com . Lähetä ilmoittautumiset mieluiten tekstiviestillä tai sähköpostilla. Myös tekstiviestit kuitataan vastaanotetuiksi. Myös alla olevalla lomakkeella voi ilmoittautua. Ilmoittautumiset on oltava riittävän ajoissa, viimeistään n. viikkoa ennen kilpailua. Joihinkin kilpailuihin ilmoittautuminen on lähes kaksi viikkoa ennen kisaa. Veteraanisarjojen hiihtäjiltä laskutetaan osanottomaksut kaudella 2022-2023 kauden päätteeksi. Seura maksaa seuraan kuuluvien lasten, nuorten ja yleisen sarjan hiihtäjien osanottomaksut.  Kilpailija hoitaa itse jälki-ilmoittautumisen sekä jälki-ilmoittautumismaksut. Seura ei vastaa jälki-ilmoittautumismaksuista.

Ilmoittautuessasi laita viestiin kilpailun tarkka nimi, päivämäärä, kilpailijan nimi ja syntymävuosi / sarja.

Piirikunnallisiin kilpailuihin voi ilmoittautua itse. Kilpailujärjestäjältä voi pyytää maksusuorituksesta kuitin ja toimittaa sen seuralle, niin saa osallistumismaksun takaisin. Huom! vain piirikunnallisiin voi ilmoittautua itse.

Edustaessasi seuraa tulee seuran jäsenmaksu olla maksettuna. Jos et ole vielä seuran jäsen, voit liittyä jäseneksi täältä: https://hu46.fi/etusivu/liity/

Kansalliset- ja SM-tason kilpailukutsut: www.hiihtokalenteri.fi/maastohiihto

Kauden pääkilpailut Hiihtoliiton sivuilta tästä

Tarkista myös mahdolliset muutokset.

Kulukorvauslomake seuran hiihtäjien käyttöön: Kulukorvaus

  Seuran omat hiihtäjät - kansallisiin hiihtoihin ilmoittatutuminen

  Ampumahiihto

  Suunnistus

  Hiihto

  Soutu

  Menoa ja sykettä vuodesta -46