Kamapörssi

Ohjeet

Kamapörssi on tarkoitettu Hollolan Urheilijat -46 jäsenten käyttöön. Täällä voit myydä ylimääräiseksi jääneitä urheiluvarusteita. Ilmoituksen yhteydessä ei julkaista sähköpostiosoitetta, joten muista kirjoittaa ilmoitustekstiin yhteystietosi, josta sinut tavoittaa. Tarvitsemme sähköpostiosoitteen ilmoitusten kontrollointiin, minkä vuoksi se on pakollinen tieto ilmoituksen ohessa. Ilmoituksen yhteydessä on mahdollista julkaista yksi kuva. Jokainen ilmoitus tarkistetaan ja hyväksytään ylläpitäjän toimesta, joten julkaisuun voi tulla muutaman päivän viive. Myyjä vastaa ja ottaa vastuun kokonaisuudessa kaupankäynnistä ja siihen liittyvistä toimista. Ylläpitäjä tarjoaa vain alustan ilmoituksia varten. Kun tuote on myyty, ilmoittaa myyjä siitä osoitteeseen hu46@hu46.fi. Yli 2kk vanhat ilmoitukset poistuvat automaattisesti.

Please complete the required fields.
Please select your image(s) to upload.

Rullasuksia Vauhti

Vapaan Vauhti Skate 4 sprint. NNN siteillä. Nopeahkot rullat. 70e

Pertsan Vauhti Classic 710. Rottefella sennuslevyllä ilman sidettä 80e tai NNN siteellä 100e.

Kuvia voin lähettää, saa kokeilla ennen ostopäätöstä.

Toni Kejonen 044 5419118

Ostetaan lasten luistelusukset

Tuomo Riihilahti

Ostetaan lasten luistelusukset n. 120-130cm ja painoluokka 35-40kg, nnn siteillä miel. Myös monot hakusessa. Vedä hihasta tai soita 0400-682431

Ostetaan SNS siteeseen käyvät luistelumonot

Hannu Hartman

Hei, etsin kahdella raudalla olevia SNS luistelumonoja kokoa 42. Ostin 43 1/3 Salomonin RS8 monot, mutta ne ovat osoittautuneet muutaman käyttökerran jälkeen liian isoiksi.
Tarjoa rohkeasti, jos sinulta löytyy 42 kokoa.

hannu.hartman@gmail.com

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46