Soutu

Soutujaosto

Hollolan Urheilijat-46 on perustanut vuoden 2012 alusta alkaen soutujaoston, joka keskittyy kirkkovenesoutuun tavoitteena menestyminen Sulkavan Suursouduissa ja kirkkovenesoudun SM-kilpailuissa.

HU- 46 soutujaoston perustaminen lähti liikkeelle siitä kun viisi innokasta soudun harrastajaa halusivat saada Lahden alueelle yhden kirkkoveneen, joka taistelee kirkkovenesoudun SM- kilpailuissa kärkipaikoista. Monien keskustelujen ja ideoinnin kautta paras vaihtoehto oli Hollolan Urheilijoiden soutujaoston perustaminen ja sitä myöden SM – kilpailuissa soutavat voivat hankkia tarvittavat soutulisenssit kilpailuihin.

Kirkkovene on hankittu Lahden alueen yritysten tuella eli sponsori rahoituksena. Soutuväki esittää suuret KIITOKSET kaikille tukijoille. Veneen on valmistanut Pauli Parkkinen Sulkavalta ja vene oli haettaessa täysin soutukunnossa, niin äänentoistolaitteineen kuin suojapressuineen. Koska veneen ns. ”ykkösnyrkin” tavoite on menestyminen kaikissa kilpailuissa, joihin venekunta osallistuu, ei vähempää kuin mitali jokaisessa kilpailussa. Veneen kilpasoutajat koostuvat pääasiassa alueen hiihtäjistä, joille kirkkovenesoutu on oivallinen harjoitusmuoto kesäisin.

Kirkkoveneen kisaporukka harjoittelee veneellä 3 kertaa viikossa hioen tekniikkaa ja kunto-ominaisuuksia mahdollisimman hyväksi ennen kesän tärkeitä koitoksia. Veneen kotisatama on Messilä Camping:n rannassa.

Veneellä pääsee opettelemaan soutua kaikki, jotka haluavat tutustua kirkkovenesoutuun. Näillä henkilöillä on mahdollisuus käydä soutamassa kerran viikossa Messilä Camping:n rannasta, sopimalla asiasta hyvissä ajoin allekirjoittaneen kanssa.

Kirkkoveneellä teemme myös yrityksille ns. TYKY- päiviä (räätälöidään jokaiselle oma kirkkovenesoututapahtuma Vesijärvellä toiveiden mukaisesti). Lisätietoja voi tiedustella Jorma Pöyryltä (yhteystiedot löydät alta).

Kirkkoveneen kisajoukkueeseen pääsee mukaan osoittamalla riittävää soutukuntoa ja –taitoa.

Tervetuloa kokeilemaan soutua ja tutustumaan upeaan Vesijärveen !

Lisätietoja:
Puheenjohtaja
Jorma Pöyry
044-7089515
jorma.poyry@phnet.fi

Yhteistyökumppanit:

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46