Ampumahiihto

Hollolan Urheiljat -46 ampumahiihtojaoston harjoituksissa pääset tutustumaan ja harrastamaan monipuolista lajia, jossa yhdistetään hiihto ja ammunta. Jaosto järjestää ohjattuja harjoituksia tiistaisin ja torstaisin Hälvälän ampumahiihtostadionilla ympäri vuoden. Hälvälässä sijaitsee myös uusittu rullahiihtorata ja 30 ratainen ampumapenkka, joiden rakentamisessa seura on ollut voimakkaasti mukana. Jos haluat mukaan lajiin tai päästä kokeilemaan ampumista, olethan etukäteen yhteydessä, niin tiedämme varata tarvittavat ohjaajat ja välineet ampumista varten. Paras aika tulla mukaan ampumaharjoitteluun on keväällä/kesällä, jolloin on helpointa opetella perusteet lajista talvea varten lämpimimmissä olosuhteissa. Seuralta saat tarvittaessa ampumakalustoa lainaan. Otathan huomioon, että aseenkantoluvan omaavan henkilön tulee aina olla paikalla kun harjoitellaan ampumista. Seurassamme harrastetaan myös ampumajuoksua.

Seuran ampumahiihtäjät/juoksijat ottavat aktviisesti osaa lajin kilpailuihin. Järjestämme myös itse kansallisia ja kansainvälisiä kilpailuja. Viimeisimpänä onnistuneet rulla-ampumahiihdon SM-kilpailut 2020 ja ampumasuunnistuksen MM-kilpailut 2019.

Teemme tiivistä yhteistyötä Hollolan Urheilijoiden hiihtojaoston sekä Hälvälän ampumaurheilukeskuksen kanssa. Varsinkin hiihdon lajitreeneissä pyrimme hyödyntämään seuran sisäistä yhteistyötä. Järjestämme ajoittain myös tutustumispäiviä, joista infoamme nettisivuilla ja somessa.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Olethan rohkeasti yhteydessä, jos kiinnostuit lajista.

Jaoston puheenjohtaja:
Juha Tuominen
040 517 1074
juhatuominen65@gmail.com

 

 

Kilpailuihin ilmoittautumiset/Jaoston sihteeri:
Hannu Rantakömi
040 756 2739

 

 

Rahastonhoitaja: 
Heikki Tuomainen

Ampumahiihtojaoston tilinumero: FI26 5611 1620 0473 30

 

 

Asevastaava:
Kalle Sipilä
Kantolantie 486
16630 Tennilä
040 0713 918
kalle.sipilä@phnet.fi

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46