Suunnistus

Hollolan Urheilijat -46 suunnistusjaosto

tarjoaa luonnonläheistä liikuntaa monessa ikäluokassa. Suunnistusta on mahdollista harrastaa seuran jäsenenä kuntoilu- ja kilpailumielessä tai ilman sitoutumista Sunnuntairasteilla kuntosuunnistuksen merkeissä.

Tehtävänämme on opastaa ja ohjata lapsia, nuoria sekä aikuisia lajin pariin ja tarjota heille toimintaa harraste- ja kilpatasolla.

Järjestämme vuosittain kilpailuja ja meillä on perinteisesti vahva talkoo- ja yhteishenki.

Kilpailujen lisäksi osallistumme vuosittain suurtapahtumiin kuten Jukolan- ja Venlojen viestiin, Halikko-viestiin ja 25 Manna -viestiin. Lapset ja nuoret ovat mukana Nuorten Jukolassa ja Särkänniemi-suunnistuksessa sekä alueen muissa kisoissa.

Tuemme jäseniä maksamalla kilpailumaksuja, tukemalla asuhankinnoissa ja pitämällä leiri- ja ryhmämaksut hyvin pieninä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Puheenjohtaja
Jukka Pohjola
0400 216618
pohjolanjukka(at)gmail.com

 

 

 

Sihteeri, kuntosuunnistusvastaava
Annukka Leppänen
050-330 2675
leppanen.annukka@gmail.com

 

 


Rahastonhoitaja, kalustonhoitaja
Raimo Kaukiainen
Riihelänkatu 73
15810 Lahti
050 512 5638
raimo.kaukiainen73@gmail.com

 

Tulostusvastaava
Anu Kaukiainen
0505324062
anu.kauki@gmail.com

 

 

 

Jäsen
Antti Lamminpää

 

 

 

Karttavastaava, Ratamestarivastaava
Juhani Jaskari

 

 

 

Talkoovastaava
Esko Parikka

 

 

 

Rastilippuvastaava, kotisivuvastaava
Mikko Sani
040 032 6643
mikko.t.sani(at)gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Jaoston ulkopuolelta
Tuula Sani, varustevastaava
Riku Marttinen, suunnistuskouluvastaava

Suunnistusjaoston päätavoitteena on edistää luonnonläheistä kuntoliikuntaa tarjoamalla huhti-syyskuun aikana viikoittaiset Sunnuntairastit kaikille halukkaille ilman seurasidonnaisuutta. Rasteillamme on normaalivuosina osallistumiskertoja 3500 – 4000.

Suunnistusjaoston tehtävänä on myös opastaa ja ohjata lapsia ja nuoria suunnistuksen pariin suunnistuskoulujen kautta. Suunnistuskoulut on tarkoitettu 6-13 -vuotiaille lapsille, tämän lisäksi nuorille on ollut oma ryhmänsä. Lapsia ja nuoria suunnistuskouluissa on ollut vuosittain keskimäärin 50-60.

Olemme järjestäneet muutamana vuonna suunnistuskoulun myös aikuisille.

Suunnistusjaosto järjestää vuosittain kansalliset kilpailut sekä ajoittain myös muita kilpailuja.  Suunnistusjaosotossa on ollut perinteisesti vahva talkootyön henki, josta yhtenä esimerkkinä oli erinomaisesti onnistunut Jukolan viesti v. 2018 yhdessä LS 37:n kanssa.

Seuran suunnistajat osallistuvat kansallisten kilpailujen lisäksi erilaisiin suurtapahtumiin kuten Jukolan viestiin, Halikko-viestiin ja 25 Manna –viestiin Ruotsissa. Lasten ja nuorten osalta olemme mukana ryhmänä mm. Nuorten Jukolassa, Leimausleirillä ja Särkänniemi- suunnistuksessa.

Suunnistusjaosto tukee ja kannustaa jäseniään osallistumaan kansallisiin- ja SM-kilpailuihin sekä veteraaniurheilijoiden maailmanmestaruus kilpailuihin mm. maksamalla em. kisojen osallistumismaksut. Tämän lisäksi jaosto tarjoaa seuran jäsenille muita merkittäviä taloudellisia etuja kuten seura-asut puoleen hintaan ja hyvin pienet omavastuut niin lasten kuin aikuisten leireille ja ryhmämatkoille.

Suunnistus on monipuolisesti terveellinen ja myös edullinen liikuntamuoto.

Linkkejä:

Päijät-Hämeen Suunnistus ry.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46