Hollola-rastit 16.5.2021 Keisarsuolla

Kutsu kaveri rasteille 26.5.2024

Ota kaverisi mukaan Sunnuntairasteille 26.5.2024 ja kaveri suunnistaa ilmaiseksi. Kaveri voi olla työkaverisi, sukulaisesi, lapsenlapsesi, isovanhempasi, naapurisi yms. Pääasia, että hän haluaa tutustua suunnistukseen tai tulla verestämään vanhoja muistoja.

read more

Sivu päivitetty 18.5.21

Hollolan Urheilijat-46 järjestivät kansallisen suunnistuksen keskimatkan kilpailun Hollola-rastit 16.5.2021 Keisarsuon kartalla. Upeassa päijät-hämäläisessä kalliomaastossa suunnisti 380 kilpailijaa. Kisa järjestettiin tarkasti koronaohjeistuksia noudattaen: kilpailijat tulivat, suunnistuvat ja lähtivät, palkinnot arvottiin etukäteen muiden paitsi pääsarjojen osallistujille, ja pääsarjan kolme parasta palkitaan jälkikäteen. Järjestelyt sujuivat mahtavasti, ja metsässä aurinkoisessa kevätsäässä kirmasi suunnistajia 8-vuotiaista 90-vuotiaisiin.
Miesten pääsarjan (6,2 km) voittajaksi suunnisti Timo Sild ajalla 34:45, joka kommentoi maalin jälkeen, että Hollola-rasteilla vaikeimpia rastipisteitä ovat yleensä olleet ”tyhjät paikat”, pienipiirteistä on helpompi suunnistaa. Toiseksi tuli Tampereen pyrinnön Aleksi Sorsa ajalla 36:07 ja kolmannen sijan vei Turun Metsänkävijöiden Esa Huttunen ajalla 37:21.
Naisten pääsarjassa (4,8 km) voiton vei Anna-Kaisa Anjala Lahden Suunnistaja-37 ajalla 35:11. Toisen sijan otti Siiri Silvennoinen Kalevan rastista jääden voittajasta vajaan minuutin ja kolmas oli niin ikään Lahden Suunnistajien värejä edustanut Karoliina Ukskoski ajalla 37:54.

Suuri kiitos kaikille osallistujille terveysturvallisuusohjeiden noudattamisesta ja SUURI kiitos kaikille kilpailun järjestämiseen osallistuneille talkoolaisille!

Galleriasta löytyy kuvia kisapäivästä.

ONLINE-tulokset

REITTIHÄRVELI

Lähtolistat sarjoittain
Lähtölista seuroittan

KILPAILUOHJE

Kilpailukeskuksen kartta 

Ajo-ohje: Palontie 40, Hollola

PALKINNOT

Pääsarjoissa H/D21A palkitaan kolme parasta, ja rahapalkinto toimitetaan kisan jälkeen.  Palkintosijoilla olevat urheilijat voivat ilmoittaa tilinumeron, johon palkinto toimitetaan, kisan tiedottajalle Anneli Vainikille avainik@gmail.com.

Sarjojen D14-D75 ja H14-H90 palkinnot on arvottu ja ne voi noutaa infosta. Palkinnon on lahjoittanut Fazer makeiset, mylly ja leipomo. Noutamattomia palkintoja ei toimiteta.

ARVONTAVOITTAJAT

Kaikki RR-, TR-, ja H/D12-sarjalaiset palkitaan välittömästi suorituksen jälkeen.

RATAMESTARIN LAUSUNTO

KILPAILUKUTSU

TERVEYSTURVALLISUUS

Kuvagallerian kuvia saa käyttää, kun merkkaa kuvaajaksi Hollolan Urheilijat tai @hollolanurheilijat

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46