Hollola-rastit 16.5.2021 Keisarsuolla

Hiihtokauden 23-24 päätöstilaisuus 23.4.24

Hiihtokauden 2023-2024 päätöstilaisuus on tiistaina 23.4.2024 klo 18-19.30 Heinsuon koulun kabinetissa. Kulku kabinettiin pääoven kautta. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 18.00 ja palkitseminen klo 18.30. Kauden päätöksessä palkitaan seuran parhaat sekä...

read more

Sivu päivitetty 18.5.21

Hollolan Urheilijat-46 järjestivät kansallisen suunnistuksen keskimatkan kilpailun Hollola-rastit 16.5.2021 Keisarsuon kartalla. Upeassa päijät-hämäläisessä kalliomaastossa suunnisti 380 kilpailijaa. Kisa järjestettiin tarkasti koronaohjeistuksia noudattaen: kilpailijat tulivat, suunnistuvat ja lähtivät, palkinnot arvottiin etukäteen muiden paitsi pääsarjojen osallistujille, ja pääsarjan kolme parasta palkitaan jälkikäteen. Järjestelyt sujuivat mahtavasti, ja metsässä aurinkoisessa kevätsäässä kirmasi suunnistajia 8-vuotiaista 90-vuotiaisiin.
Miesten pääsarjan (6,2 km) voittajaksi suunnisti Timo Sild ajalla 34:45, joka kommentoi maalin jälkeen, että Hollola-rasteilla vaikeimpia rastipisteitä ovat yleensä olleet ”tyhjät paikat”, pienipiirteistä on helpompi suunnistaa. Toiseksi tuli Tampereen pyrinnön Aleksi Sorsa ajalla 36:07 ja kolmannen sijan vei Turun Metsänkävijöiden Esa Huttunen ajalla 37:21.
Naisten pääsarjassa (4,8 km) voiton vei Anna-Kaisa Anjala Lahden Suunnistaja-37 ajalla 35:11. Toisen sijan otti Siiri Silvennoinen Kalevan rastista jääden voittajasta vajaan minuutin ja kolmas oli niin ikään Lahden Suunnistajien värejä edustanut Karoliina Ukskoski ajalla 37:54.

Suuri kiitos kaikille osallistujille terveysturvallisuusohjeiden noudattamisesta ja SUURI kiitos kaikille kilpailun järjestämiseen osallistuneille talkoolaisille!

Galleriasta löytyy kuvia kisapäivästä.

ONLINE-tulokset

REITTIHÄRVELI

Lähtolistat sarjoittain
Lähtölista seuroittan

KILPAILUOHJE

Kilpailukeskuksen kartta 

Ajo-ohje: Palontie 40, Hollola

PALKINNOT

Pääsarjoissa H/D21A palkitaan kolme parasta, ja rahapalkinto toimitetaan kisan jälkeen.  Palkintosijoilla olevat urheilijat voivat ilmoittaa tilinumeron, johon palkinto toimitetaan, kisan tiedottajalle Anneli Vainikille avainik@gmail.com.

Sarjojen D14-D75 ja H14-H90 palkinnot on arvottu ja ne voi noutaa infosta. Palkinnon on lahjoittanut Fazer makeiset, mylly ja leipomo. Noutamattomia palkintoja ei toimiteta.

ARVONTAVOITTAJAT

Kaikki RR-, TR-, ja H/D12-sarjalaiset palkitaan välittömästi suorituksen jälkeen.

RATAMESTARIN LAUSUNTO

KILPAILUKUTSU

TERVEYSTURVALLISUUS

Kuvagallerian kuvia saa käyttää, kun merkkaa kuvaajaksi Hollolan Urheilijat tai @hollolanurheilijat

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46