Kilpailun suojelijan tervehdys 15.5.2023

Tervetuloa kilpailemaan Hollolaan !

Salpausselän maisemat kutsuvat. 

Hollolan kuntakeskus sijaitsee Salpausselän harjumaisemissa, useiden pienten ja suurempienkin järvien keskellä, lähes kuuden neliökilometrin virkistysalueen kupeessa. Asukkaiden kotiovelta aukeaa liikkujan taivas; kymmenien kilometrien luontoreitistöt . Näissä samoissa maisemissa juostiin Jukola vuonna 2018. Nyt Etelä-Suomen korkeimmasta kohdasta ja jääkauden aikaisista suppa-muodostelmista tunnettu alue tarjoaa erinomaiset puitteet suunnistuksen SM-viestikisoille.

Tänä vuonna Hollolan Hälvälässä järjestettäviin SM-viestikisoihin odotetaan lähes kahtatuhatta suunnistajaa ja yli 600 joukkuetta sekä yli viittäsataa huoltajaa ja kannattajaa. 

Viestikilpailujen järjestäminen on iso ponnistus seuralle. Hollolan Urheilijat -46 ry on tehnyt pitkäjänteistä, aktiivista ja merkityksellistä työtä urheilun edistämisen saralla, jota vastuun kanto valtakunnallisesta suunnistuskilpailuista myös osoittaa. Liikunnan ja liikuttajan roolia ei voi koskaan korostaa liikaa. Iso kiitos seuran tärkeästä työstä ! 

Ison kiitoksen ansaitsevat myös lukuisat vapaaehtoiset toimijat, jotka ovat omalla työpanoksellaan mahdollistaneet tapahtuman !

Toivotan kaikille kilpailijoille suunnistuksen iloa ja kilpailumenestystä !

Päivi Rahkonen

Kunnanjohtaja