Lasten suunnistuskoulu

Lasten ja nuorten suunnistuskoulu 2021

Hollolan Urheilijat -46 suunnistusjaosto järjestää lasten ja nuorten suunnistuskoulun keskiviikkoisin alkaen 21.4.2021. Suunnistuskoulu jatkuu syyskuuhun asti niin, että pidämme kesälomaa juhannukselta koulujen alkamisviikolle asti.

Suunnistuskoulun alkaa klo 18.00 ja päättyy noin klo 19.30.

Kevään koronatilanne otetaan huomioon suunnistuskoulua järjestettäessä ja suunnistuskoulussa noudatetaan AVI:n sen hetkisiä ohjeistuksia. Jokaisen suunnistukoululaisen tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa ja sairaana suunnistuskouluun tuleminen on ehdottomasti kiellettyä.

Suunnistuskouluun tulee ilmoittautua. Ilmoittautuminen onnistuu ilmoittautumislomakkeella klikkaamalla tästä. Jokaisen suunnistuskouluun osallistujan täytyy ilmoittautua, jotta tiedämme tarkan osallistujamäärän ja pystymme pitämään ryhmät tarpeeksi pieninä.

Suunnistuskoulu on tarkoitettu noin 6-14-vuotiaille, jotka ovat innokkaita oppimaan suunnistustaitoja tai edistymään taidoissaan. Myös nuorille 13-18-vuotiaille suunnistusta harrastaneille on ohjattuja harjoituksia. Alle 8-vuotiailla menijöillä tulee olla vanhempi mukana suunnistukoulussa. Suunnistuskoulussa tutustutaan mm. karttamerkkeihin, kartan lukuun, reittivalintoihin ja kompassin käyttöön.

Suunnistuskoulu maksaa 50€.

 

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46