Kilpailukutsu (W)

Hiihtokauden 23-24 päätöstilaisuus 23.4.24

Hiihtokauden 2023-2024 päätöstilaisuus on tiistaina 23.4.2024 klo 18-19.30 Heinsuon koulun kabinetissa. Kulku kabinettiin pääoven kautta. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 18.00 ja palkitseminen klo 18.30. Kauden päätöksessä palkitaan seuran parhaat sekä...

read more

KILPAILUKUTSU

Päijät-Hämeen Kompassi-cup 4. osakilpailu
Tiirismaa, Hollola ke 13.9.2023

Tervetuloa lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumaan!

Tämä Kompassi-cup toteutetaan lähikilpailuna. Lähikilpailussa noudatetaan SSL:n Lähikilpailun sääntöjä sekä Suunnistuksen lajisääntöjä niiltä osin kuin näissä säännöissä määrätään sekä järjestäjän ohjeita. 

Kilpasarjat: 

Kultakompassi-cup:                 H14D14 (Erilaisia reitinvalintoja eritasoisille suunnistajille)
Hopeakompassi-cup:               H12, H12TRD12, D12TR (Helpot radat)
Pronssikompassi-cup 10v:      H10, H10RRD10, D10RR (Erittäin helpot radat)
Pronssikompassi-cup 8v:         H8RRD8RR (Erittäin helpot radat)

RR=rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.

TR= tukireittirata: maastossa on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse sen varrella, vaan läheisyydessä. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

Lisätietoa pistejärjestelmästä

ForFun-sarjat (ei tarvitse suunnistuslisenssiä): 

14 Avoin, 12 Avoin, 10 Avoin, TR Avoin, RR Avoin 

Mahdollista suunnistaa iästä riippumatta minkä rahansa radan vapailla lähtöajoilla. Radan voi kiertää yksin tai yhdessä toisen kanssa. Osallistuminen ei vaadi kilpailulisenssiä. Ei cuppisteytystä. Halutessaan voi ottaa Emit-ajanotolla ajan, mutta ilman aikaakin voi osallistua

Rastiralli: 

Tapahtumakeskuksessa on maksuton rastirallirata. 

Maasto: kilpailu käydään Tiirismaan alusrinteillä, jossa on paljon polkuja ja hiihtolatu tukemassa. Kulkukelpoisuus hyvä. Alue on lapsille turvallinen ja mukava suunnistusalue, joka sisältää paljon selkeitä ja johdattelevia maastokohteita. Kulkukelpoisuus on hyvä.

Matkat: Keskimatkat 

Ilmoittautuminen: Kilpasarjoihin osallistuminen edellyttää, että suunnistajalla on kilpailulisenssi. Kilpasarjoihin ilmoittaudutaan ensisijaisesti SSL:n IRMA-palvelun kautta.. Ilmoittautumisten oltava perillä viimeistään su 10.9.2023  kello 24.00 mennessä. ForFun -sarjoihin osallistuminen ei edellytä lisenssiä ja ilmoittautuminen tapahtuu paikan päällä.

Osanottomaksut: Kilpasarjat 10 €/hlö, jälki-ilmoittautuminen tapahtumapaikalla 15€/hlö. . ForFun- sarjat 5 €/hlö tai 10 €/yhdessä kulkeva ryhmä. Rastiralli on maksuton. Osanottomaksut maksettava samanaikaisesti ilmoittautumisen yhteydessä IRMA:ssa.

Leimaustapa: Käytössä on Emit-leimaus. Mikäli kilpailija ei ilmoita Emit-numeroaan ilmoittautumisen yhteydessä, järjestäjä varaa vuokrakortin. Vuokrakortin maksu 2 € ja nouto infosta. ForFun -sarjoihin järjestäjä varaa Emit-kortteja lainattavaksi. 

Lähtö: Ensimmäinen lähtö on klo 18. 

Kilpailuohje: Alustava kilpailuohje julkaistaan tapahtumasivuilla osoitteessa www.hu46.fi. 

Kartta: Suunnistuskartta 1:7500. Kartta on muovisuojuksessa.

Opastus ja paikoitus: Kilpailukeskuksen osoite: Keskikankaantie 27 A, Hollola, 

Paikoitus: Startex oy ja Salpavanerin pihat. Noudata ohjausta.

Toimihenkilöt:

Kilpailunjohtaja Antti Lamminpää

Valvoja Juha Hirvonen, LS-37

Ratamestari Harri Hytönen, hahytonen@gmail.com, p. 0405931055

Tulospalvelu, Matti Sikiö

pastedGraphic.png

Kompassi-tapahtumat ovat Suomen Suunnistusliiton alle 14-vuotiaiden lasten ja nuorten matalan kynnyksen suunnistustapahtumatuote. Lisätietoa: 

Kompassi-tapahtumat | (suunnistusliitto.fi)

Alueelliset Kompassi-tapahtumat | (suunnistusliitto.fi)

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46