Hiihtokauden 22-23 päätöstilaisuus

Hiihtojaoston harjoitusryhmiin ilmoittautuminen on alkanut

Hiihtojaoston harjoitusryhmiin ilmoittautuminen on alkanut: Tulevan harjoituskauden infoja: - treenit tiiistaisin ja torstaisin alkaen klo 17.30 tai klo 18.00 (sunnuntaisin omatoimi pitkätlenkit yhteisesti sovitusta lähtöpaikasta yhdessä LHS:n kanssa) - heinäkuussa ja...

read more

Hiihtokauden 2022-2023 päätöstilaisuus on tiistaina 25.4.2023 klo 17.30-19 Heinsuon koulun kabinetissa. Kulku kabinettiin pääoven kautta. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 17.30 ja palkitseminen klo 18. Kauden päätöksessä palkitaan seuran parhaat, kaikki vähintään kolme sarjahiihtoa hiihtäneet ja mestaruushiihdoissa hiihtäneet. Tervetuloa hiihtäjät, huoltajat ja muut tukijoukot!

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46