SOMPPIS-hiihtokoulu talvilomaviikolla

Sprinttiharjoitus vapaalla Hälvälän rullaradalla

Hollolan Urheilijat järjestävät sprinttiharjoituksen Hälvälän rullaradalla Lauantaina 26.8. Harjoituksessa tehdään karsinta ja 3 erä lähtöä. Sarjat ovat alle 16 vuotiaat ja yleinen sarja, tytöillä ja pojilla omat sarjat. Miesten yleisten sarja starttaa 9:45 ja naisten...

read more

Hollolan Urheilijat -46 hiihtojaosto järjestää SOMPPIS-hiihtokoulun talvilomaviikolla maanantaina ja tiistaina 27.-28.2.2023 klo 10-12 Heinsuon Urheilukeskuksessa. SOMPPIS-hiihtokoulu on tarkoitettu vuosina 2016-2010 syntyneille lapsille ja nuorille. Hiihtokoulussa harjoitellaan hiihtoa lapsen ja nuoren ikä ja taidot huomioiden. Teemme erilaisia tekniikkaharjoitteita ja hiihdämme ja leikimme suksilla. SOMPPIS-hiihtokoulu on maksuton. Ilmoittaudu mukaan->

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46