Fin5 suunnistusviikko – Ilmoittaudu talkoolaiseksi

SM-mitaleita Hollolan Urheilijoille

Hollolan urheilijoiden Pirkko Tahvanainen ja Purhosen Kaija voittivat SM-pitkällä matkalla pronssia viikko sitten Luumäellä. Tämän viikonlopun saldo oli Pirkolle SM-keskimatkan hopeamitali. Onnittelut Pirkolle ja Kaijalle!

read more

Talkoolaiseksi Fin5 suunnistusviikolla 12.-17.7.2022

Rastivarsat, Lahden Suunnistajat-37 ja Hollolan Urheilijat-46  järjestävän yhteistyönä Fin5 suunnistusviikon tulevana kesänä  12.-17.7.2022. Nyt on tullut aika etsiä talkoolaisia yhteiseen projektiin. Ohessa on linkki talkoolaisrekisteriin, johon toivotaan ilmoittautumisia. Täyttämällä kaavakkeen viimeistään 31.3 varmistat itsellesi talkoovaatteet.
Seurat ovat myös tehneet yhteisen päätöksen, että seurojen alle 16-vuotiaat saavat osallistua suunnistusviikolle. Sitä vanhempien toivotaan osallistuvan talkoisiin. Talkoolaiset saavat osallistua kuntosuunnistukseen.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46