Fin5 suunnistusviikko – Ilmoittaudu talkoolaiseksi

Tukea vähävaraisten perheiden lasten harrastamiseen

Hollolan Urheilijat -46 mahdollistaa seuran hiihto- tai ampumahiihtoharjoituksissa käyville vähävaraisten perheiden lapsille hiihtovarustepaketin lainaamisen CustomSki:ltä maksutta. Hiihtovarustepakettiin kuuluvat sukset, monot ja sauvat hiihtokaudeksi 2023-2024....

read more

Talkoolaiseksi Fin5 suunnistusviikolla 12.-17.7.2022

Rastivarsat, Lahden Suunnistajat-37 ja Hollolan Urheilijat-46  järjestävän yhteistyönä Fin5 suunnistusviikon tulevana kesänä  12.-17.7.2022. Nyt on tullut aika etsiä talkoolaisia yhteiseen projektiin. Ohessa on linkki talkoolaisrekisteriin, johon toivotaan ilmoittautumisia. Täyttämällä kaavakkeen viimeistään 31.3 varmistat itsellesi talkoovaatteet.
Seurat ovat myös tehneet yhteisen päätöksen, että seurojen alle 16-vuotiaat saavat osallistua suunnistusviikolle. Sitä vanhempien toivotaan osallistuvan talkoisiin. Talkoolaiset saavat osallistua kuntosuunnistukseen.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46