Värisuora Keuruun nuorten SM-hiihdoista

Kutsu kaveri rasteille 26.5.2024

Ota kaverisi mukaan Sunnuntairasteille 26.5.2024 ja kaveri suunnistaa ilmaiseksi. Kaveri voi olla työkaverisi, sukulaisesi, lapsenlapsesi, isovanhempasi, naapurisi yms. Pääasia, että hän haluaa tutustua suunnistukseen tai tulla verestämään vanhoja muistoja.

read more

Värisuora Keuruun nuorten SM-hiihdoista  14.-16.1.2022

Hollolan Urheilijoiden nuoret menestyivät upeasti Keuruulla viime viikonloppuna käydyissä nuorten SM-hiihdoissa. Kotiin tuomisina oli kaiken värisiä mitaleja. Menestystä tuli sekä henkilökohtaisilla matkoilla että viestissä.

Perjantaina kisattiin perinteisen tyylin sprintit. Jäisellä radalla käydyt kilpailut oli täynnä jännitystä. Parhaasta sijoituksesta vastasi miehet 18-sarjassa viidenneksi tullut Roni-Emil Norrbacka. Karsinnan väliajoissa kärkivauhtia pitänyt Leevi Passila karsiutui kaaduttuaan viimeisessä alamäessä. N 20 sarjassa kilpaillut Siiri Kejonen oli hienosti sprintin 19.

Lauantaina kisattiin henkilökohtaiset normaalimatkat vapaalla hiihtotyylillä. Leevi Passila otti M17 sarjassa ylivoimaisen voiton, jolla olisi tullut kultaa myös 18-vuotiaissa miehissä. Komean päivän kruunasi seuraan tälle kaudelle tullut Frans Pylkkänen saman sarjan kolmannella sijalla. Päivää saatiin juhlistaa tuplamitalien kera.

Sunnuntaina kilpailtiin seurojen välisistä viestimestaruuksista. Naiset 20-sarjassa kilpailleessa joukkueessa hiihti Siiri Kejonen, Olivia Halme ja Senni Nurmi. Tytöt sijoittuivat kilpailussa sijalle 14. 18-vuotiaiden miesten sarjassa Hollolan Urheilijoilla oli mukana kaksi joukkuetta. Viestikilpailu oli seuran kannalta jännittävä loppuun saakka sillä sijoista 2-4 käytiin kova kiritaistelu, jonka Leevi Passila käänti vahvalla rytminvaihdoksella viimeisessä ylämäessä Hollolan Urheilijoiden hyväksi tuoden joukkueen maaliin toisena. Joukkueessa hiihtivät Leevin lisäksi Roni-Emil Norrbacka ja Veeti Passila. Kakkojoukkue sijoittui sijalle 13.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tästä linkistä kisajärjestäjien tulospalveluun:

Tulokset nuorten SM-hiihdot Keuruu

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46