Hollolan Urheilijoiden hiihtojaosto sai Tähtimerkin palkkioksi ansiokkaasta työstään

Kunnanmestaruus- ja seuranmestaruushiihdot 2024

Hollolan kunnan- ja seuranmestaruushiihdot kilpaillaan keskiviikkona 6.3.2024 klo 18:30 Heinsuon Urheilukeskuksessa Vapaalla hiihtotavalla väliaikalähtönä. Ilmoittautuminen sulkeutunut. Myös rajallinen määrä jälki-ilmoittautuneita mahtuu kisapäivänä, mutta olisi...

read more

Luisteluhiihdon jatkokurssi

Järjestämme aikuisten maastohiihdon tekniikkakoulusta luisteluhiihdon jatkokurssin ma 12.2. klo 17.30, mikäli osallistujia ilmoittautuu vähintään 10. Jatkokurssi maksaa 25e/hlö. Ilmoittautumiset sähköpostitse heidi.passila@gmail.com ke 7.2. mennessä.  

read more

Hollolan Urheilijat -46 hiihtojaosto sai tänä keväänä Tähtiseura -statuksen lasten ja nuorten osa-alueella. Olympiakomitea ja lajiliitto myöntävät tähtimerkin tunnuksena urheiluseuralle, jonka toiminta täyttää määritellyt laatutekijät seuran valitsemalla osa-alueella. Osa-alueita eli kohderyhmiä on kolme: lapset ja nuoret (vihreä tähtimerkki), aikuiset (punainen tähtimerkki) sekä huippu-urheilijat (sininen tähtimerkki). Kaikkien kolmen osa-alueen kriteerit täyttävä laatuseura saa täyden kolmivärisen tähtimerkin.

Hollolan Urheilijoiden toiminnanjohtaja Lari Lehtonen koki, että Tähtiseura -statuksen avulla seura voi näyttää, että siellä tehdään laadukasta työtä.

– Lähdimme Tähtiseura -projektiin, koska tarvitsimme työkalun tarkastella toimintaamme ja saadaksemme käsityksen siitä, missä olemme hyviä, ja missä on vielä parannettavaa. Samalla halusimme saada toiminnallemme laatumerkin, joka kertoo siitä hyvästä työstä ja toiminnasta, jota seurassamme tehdään.

– Tunnuksen haku oli opettavainen matka ja haastoi meitä sopivasti tutkiskelemaan toimintaa monella eri osa-alueelta sekä hallinnon että varsinaisen arkipäiväisen toiminnan ja seuran väen osalta. Samalla saimme askelmerkit kehityspolullemme tulevaisuutta varten. Olemme ylpeitä seurastamme ja tavoitteena on kehittää toimintaa edelleen, Lehtonen tiivistää.

Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen. Tähtimerkin saaneessa seurassa toimitaan inhimillisesti, modernisti ja ketterästi. Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tämän laajemman tuen avulla on mahdollista säilyttää liikunta osana eri elämänvaiheita ja myös kehittyä huippu-urheilijaksi asti.

Teksti julkaistu alunperin hiihtoliiton sivulla, juttuun pääset klikkaamalla tästä

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46