Hollolan Urheilijat järjestää Yleisurheilukoulun lasten kesäloman alkajaisiksi

Kunnanmestaruus- ja seuranmestaruushiihdot 2024

Hollolan kunnan- ja seuranmestaruushiihdot kilpaillaan keskiviikkona 6.3.2024 klo 18:30 Heinsuon Urheilukeskuksessa Vapaalla hiihtotavalla väliaikalähtönä. Ilmoittautuminen sulkeutunut. Myös rajallinen määrä jälki-ilmoittautuneita mahtuu kisapäivänä, mutta olisi...

read more

Luisteluhiihdon jatkokurssi

Järjestämme aikuisten maastohiihdon tekniikkakoulusta luisteluhiihdon jatkokurssin ma 12.2. klo 17.30, mikäli osallistujia ilmoittautuu vähintään 10. Jatkokurssi maksaa 25e/hlö. Ilmoittautumiset sähköpostitse heidi.passila@gmail.com ke 7.2. mennessä.  

read more

Hollolan Urheilijat järjestää yleisurheilukoulun 5-12-vuotiaille lapsille kesäkuussa 7.-18.6.2021 arki-iltapäivisin. Kymmenen kerran yleisurheilukoulu pidetään uusitulla Salpakankaan koulun kentällä, jossa on käytössä hyppypaikat, juoksusuora ja kumirouhekenttä. Ohjaajat ovat 15-17-vuotiaita nuoria, jotka ovat työllistetty vastuullisesti yhdessä kesäduuni OP:n piikkiin kampanjan kanssa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen löytyävät seuran nettisivuilta yleisurheilusivun alta tai klikkaamalla tästä.

Tervetuloa polkaisemaan loma käyntiin liikunnan merkeissä!

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46