Hopeasomman loppukilpailut kisailtiin Vuokatissa 9.-11.4.2021

Seuranmestarit 2022

Seuranmestaruudet ratkottiin Lahden Suunnistajien iltarastien yhteydessä 2.8.2022 Pesäkalliolla. Paljon onnea mestareille! Mestaruuskilpailujen tulokset: H14 Veeti Mutikainen D16 Sivi Jokinen D21 Kirsi Sipilä D40 Heidi Passila Sanna Mutikainen H50 Hannu Kiiskinen D60...

read more

Jyväskylän nuorten SM-kisojen pariviestimenestys sai jatkoa Vuokatissa käydyissä Hopeasomman loppukilpailuissa. Helmikuussa Jyväskylässä pariviestin SM-pronssia miehet 16-sarjassa napanneet Roni-Emil Norrbacka ja Leevi Passila sekä Vuokatissa viestijoukkueen aloitusosuuden viejäksi valittu Oliver Suhonen nappasivat kovan kiritaistelun päätteeksi M16 sarjan viestipronssia aurinkoisessa ja raskaassa kevätkelissä. Lopputulosta saatiin jännittää aivan loppuun asti. Leevi Passila vei lopulta kovan taistelun, joka käytiin naapuriseuran kanssa kolmannesta sijasta.

Viikonloppuna nähtiin paljon hienoja suorituksia ja uran parhaita tuloksia. Henkilökohtaiset mitalit olivat todella lähellä ja jättivät sopivasti nälkää tuleville vuosille. Lähimmäksi mitalia hiihti M14 sarjassa kilpaillut Juho Koskinen ollen neljäs vain n. 3 sekuntia kolmannelle jääneenä 5km väliaikalähtökilpailussa.

Viikonlopun tuloksia:

pe sprintti V:
M16
Leevi Passila 6.
Oliver Suhonen 25.
Roni-Emil Norrbacka 26.
Antti Martikainen 42.
M14
Juho Koskinen 12.
N16
Senni Nurmi 40.

la 5/8km P:
M14
Juho Koskinen 4.
M15
Leevi Passila 6.
Antti Martikainen 32.
M16
Roni-Emil Norrbacka 7.
Oliver Suhonen 18.
N16
Senni Nurmi 22.

su viesti 3x5km V:
Oliver Suhonen, Roni-Emil Norrbacka ja Leevi Passila 3.

Kuvaaja: Kimmo Rauatmaa

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46