Tähtiseura auditointikysely

Olemme mukana ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjassa

Haku kesätöihin on alkanut! Oletko sinä 15-17-vuotias ja osaat ohjata lasten yleisurheilua? Haemme ensi kesäksi kahta lasten yleisurheilukoulu ohjaajaa. Hollolan urheilijat on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa! On hienoa olla mahdollistamassa yhdessä OP:n...

read more

SM-Ristijärvi

Hollolan Urheilijat ottivat osaa Ristijärven hiihdon SM-kilpailuihin viime viikonloppuna. Sekä naisissa, että miehissä osallistuttiin viestiin. 50km kisaan osallistui neljä miestä. Viestissä naiset olivat sijalla 34. ja miehet sijalla 31. Naisten viesti joukkueessa...

read more

Ohessa linkit tähtiseura auditointiin liittyvään kyselyyn:

Nuoret

Aikuiset

Hiihtojaosto hakee tähtiseuratunnusta ja siihen liittyvä auditointi lähestyy! Auditointi pidetään 15.3.21. Pyytäisimme kaikkia hiihtojaoston nuoria ja aikuisia vastaamaan ohessa olevaan kyselyyn 😊 Ohjeet kyselyn täyttämiseen löytyvät sivun vasemmasta laidasta, kun aukaiset linkin. Toivomme, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn 12.3.21 mennessä. Kysely on täysin anonyymi eikä vastaajaa voi tunnistaa. Vanhemmat voivat auttaa lapsia kyselyn täyttämisessä.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46