Tähtiseura auditointikysely

Hiihtojaoston harjoitusryhmiin ilmoittautuminen on alkanut

Hiihtojaoston harjoitusryhmiin ilmoittautuminen on alkanut: Tulevan harjoituskauden infoja: - treenit tiiistaisin ja torstaisin alkaen klo 17.30 tai klo 18.00 (sunnuntaisin omatoimi pitkätlenkit yhteisesti sovitusta lähtöpaikasta yhdessä LHS:n kanssa) - heinäkuussa ja...

read more

Ohessa linkit tähtiseura auditointiin liittyvään kyselyyn:

Nuoret

Aikuiset

Hiihtojaosto hakee tähtiseuratunnusta ja siihen liittyvä auditointi lähestyy! Auditointi pidetään 15.3.21. Pyytäisimme kaikkia hiihtojaoston nuoria ja aikuisia vastaamaan ohessa olevaan kyselyyn 😊 Ohjeet kyselyn täyttämiseen löytyvät sivun vasemmasta laidasta, kun aukaiset linkin. Toivomme, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn 12.3.21 mennessä. Kysely on täysin anonyymi eikä vastaajaa voi tunnistaa. Vanhemmat voivat auttaa lapsia kyselyn täyttämisessä.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46