Tähtiseura auditointikysely

Hippohiihdot 2024

Hollolan Urheilijat ja Hämeen Osuuspankki järjestävät Hippohiihdot tiistaina 20.2.2024 klo 18 alkaen. TULOKSET -> Hiihtotapa on vapaa. Hiihtoihin ilmoittautuminen on sulkeutunut. Kilpailijoita on 211 hiihtäjää. Lähtönumerot ja -ajat on julkaistu lähtölistassa....

read more

Luisteluhiihdon jatkokurssi

Järjestämme aikuisten maastohiihdon tekniikkakoulusta luisteluhiihdon jatkokurssin ma 12.2. klo 17.30, mikäli osallistujia ilmoittautuu vähintään 10. Jatkokurssi maksaa 25e/hlö. Ilmoittautumiset sähköpostitse heidi.passila@gmail.com ke 7.2. mennessä.  

read more

Ohessa linkit tähtiseura auditointiin liittyvään kyselyyn:

Nuoret

Aikuiset

Hiihtojaosto hakee tähtiseuratunnusta ja siihen liittyvä auditointi lähestyy! Auditointi pidetään 15.3.21. Pyytäisimme kaikkia hiihtojaoston nuoria ja aikuisia vastaamaan ohessa olevaan kyselyyn 😊 Ohjeet kyselyn täyttämiseen löytyvät sivun vasemmasta laidasta, kun aukaiset linkin. Toivomme, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn 12.3.21 mennessä. Kysely on täysin anonyymi eikä vastaajaa voi tunnistaa. Vanhemmat voivat auttaa lapsia kyselyn täyttämisessä.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46