6-12-vuotiaiden seuranmestaruudet ratkotaan 10.3.21 Heinsuolla

Olemme mukana ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjassa

Haku kesätöihin on alkanut! Oletko sinä 15-17-vuotias ja osaat ohjata lasten yleisurheilua? Haemme ensi kesäksi kahta lasten yleisurheilukoulu ohjaajaa. Hollolan urheilijat on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa! On hienoa olla mahdollistamassa yhdessä OP:n...

read more

SM-Ristijärvi

Hollolan Urheilijat ottivat osaa Ristijärven hiihdon SM-kilpailuihin viime viikonloppuna. Sekä naisissa, että miehissä osallistuttiin viestiin. 50km kisaan osallistui neljä miestä. Viestissä naiset olivat sijalla 34. ja miehet sijalla 31. Naisten viesti joukkueessa...

read more

Seuranmestaruudet ratkotaan 10.3.21 klo 18 Heinsuolla vapaalla hiihtotavalla koronarajoitukset ja turvallisuus huomioiden.

Sarjat ovat 6, 8, 10 ja 12-vuotiaille tytöille ja pojille koronarajoitusten puitteissa.

Koronaohjeina muistakaa huomioida turvavälit. Huoltajilla ei ole lupa tulla lähtö/maalialueelle (ainoastaan pakollisen huoltotarpeen ilmentyessä voi huoltaja auttaa lähtijää lähtötilanteessa). Lähtöön jonotetaan turvavälit huomioiden. Kilpailijat palauttavat numerot niille osoitettuun laatikkoon. Pyrkikää viipymään kilpailukeskuksessa vain pakollinen aika.

Kilpailussa ei ole palkintoja. Seuranmestaruuspalkinnot jaetaan myöhemmin keväällä.

Tulokset: https://www.webscorer.com/race?raceid=235421&live=1

Lähtöluettelo: https://www.webscorer.com/startlist?raceid=235373

Pakkasraja on -15 ºC. Hiihdot kilpaillaan 6-12-vuotiaiden sarjoissa. Hiihtomatkat ovat seuraavat:  6v. hiihtävät stadionin lenkin, 8v. 1km, 10v. 2 km ja 12v. 3 km. Numerot jaetaan klo 17.30 alkaen info-luukulta. Ilmoittautumiset etukäteen alhaalla olevan linkin kautta. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista kilpailupaikalla klo 17.30-17.45. Linkki lähtöluetteloon tulee etukäteen tälle sivulle viimeistään keskiviikkoaamupäivänä.

Katso missä sarjassa hiihdät

6v. = syntymävuosi 2015 tai myöhemmin
8v. = syntymävuosi 2014 ja 2013
10v. = syntymävuosi 2012 ja 2011
12v. = syntymävuosi 2010 ja 2009

 

 

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46