Veeti Passilalle pronssia hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä Verneri Suhonen kuudes Pyhäjärven SM-sprintissä

Kutsu kaveri rasteille 26.5.2024

Ota kaverisi mukaan Sunnuntairasteille 26.5.2024 ja kaveri suunnistaa ilmaiseksi. Kaveri voi olla työkaverisi, sukulaisesi, lapsenlapsesi, isovanhempasi, naapurisi yms. Pääasia, että hän haluaa tutustua suunnistukseen tai tulla verestämään vanhoja muistoja.

read more

Veeti Passilalle pronssia hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä, Verneri Suhonen kuudes Pyhäjärven SM-sprintissä.

Veeti Passila yhdisti omat vahvuutensa hiihtäjänä ja suunnistaja. Se palkittiin H17 sarjan suomenmestaruus pronssilla Pälkäneellä 13.2.2021 käydyssä hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä. Veetin kommentit kisasta: ”Alkuun oli hieman vaikeuksia kartan luvun kanssa, mutta hiihto sujui hyvin.”
Tulokset täältä

Verneri Suhonen raivasi tien finaaliin Pyhäjärvellä käydyissä maastohiihdon SM-sprinteissä ja oli lopulta kuudes. ”Raskas ja pitkä päivä. viidennestä erästä finaaliin oli todella lyhyt aika palautua ja rata oli pitkä. Ei pystynyt mitalitaistoon, vaikka halua olisi ollut.”, kommentoi päivään pettynyt Suhonen.
Tulokset täältä

Taas yksi hieno SM-kisaviikonloppu takana Hollolan Urheilijoilla. Ensi viikonloppuna käydään nuorten SM-kisat Jyväskylässä.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46