Veeti Passilalle pronssia hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä Verneri Suhonen kuudes Pyhäjärven SM-sprintissä

Hollolan Urheilijat -46 uutiskirje helmikuu 2021

Hollolan Urheilijat -46 uutiskirje helmikuu 2021 Hollolan Urheilijat -46 tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Hollolan Urheilijat -46 on vuonna 1946 perustettu yleisseura, joka on jo vuosia liikuttanut paikallisia nuoria, aikuisia, kilpailijoita ja...

read more

Veeti Passilalle pronssia hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä, Verneri Suhonen kuudes Pyhäjärven SM-sprintissä.

Veeti Passila yhdisti omat vahvuutensa hiihtäjänä ja suunnistaja. Se palkittiin H17 sarjan suomenmestaruus pronssilla Pälkäneellä 13.2.2021 käydyssä hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä. Veetin kommentit kisasta: ”Alkuun oli hieman vaikeuksia kartan luvun kanssa, mutta hiihto sujui hyvin.”
Tulokset täältä

Verneri Suhonen raivasi tien finaaliin Pyhäjärvellä käydyissä maastohiihdon SM-sprinteissä ja oli lopulta kuudes. ”Raskas ja pitkä päivä. viidennestä erästä finaaliin oli todella lyhyt aika palautua ja rata oli pitkä. Ei pystynyt mitalitaistoon, vaikka halua olisi ollut.”, kommentoi päivään pettynyt Suhonen.
Tulokset täältä

Taas yksi hieno SM-kisaviikonloppu takana Hollolan Urheilijoilla. Ensi viikonloppuna käydään nuorten SM-kisat Jyväskylässä.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46