Veeti Passilalle pronssia hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä Verneri Suhonen kuudes Pyhäjärven SM-sprintissä

Hiihtokauden 23-24 päätöstilaisuus 23.4.24

Hiihtokauden 2023-2024 päätöstilaisuus on tiistaina 23.4.2024 klo 18-19.30 Heinsuon koulun kabinetissa. Kulku kabinettiin pääoven kautta. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 18.00 ja palkitseminen klo 18.30. Kauden päätöksessä palkitaan seuran parhaat sekä...

read more

Veeti Passilalle pronssia hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä, Verneri Suhonen kuudes Pyhäjärven SM-sprintissä.

Veeti Passila yhdisti omat vahvuutensa hiihtäjänä ja suunnistaja. Se palkittiin H17 sarjan suomenmestaruus pronssilla Pälkäneellä 13.2.2021 käydyssä hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä. Veetin kommentit kisasta: ”Alkuun oli hieman vaikeuksia kartan luvun kanssa, mutta hiihto sujui hyvin.”
Tulokset täältä

Verneri Suhonen raivasi tien finaaliin Pyhäjärvellä käydyissä maastohiihdon SM-sprinteissä ja oli lopulta kuudes. ”Raskas ja pitkä päivä. viidennestä erästä finaaliin oli todella lyhyt aika palautua ja rata oli pitkä. Ei pystynyt mitalitaistoon, vaikka halua olisi ollut.”, kommentoi päivään pettynyt Suhonen.
Tulokset täältä

Taas yksi hieno SM-kisaviikonloppu takana Hollolan Urheilijoilla. Ensi viikonloppuna käydään nuorten SM-kisat Jyväskylässä.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46