Veeti Passilalle pronssia hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä Verneri Suhonen kuudes Pyhäjärven SM-sprintissä

Lasten ja aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa

Sekä lasten että aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa. Lasten suunnistuskoulu alkaa 21.4.21 klo 18 ja aikuisten suunnistuskoulu 28.4.21 klo 18. Molempien ryhmien ensimmäinen kokoontuminen Heinsuon urheilukeskuksessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen...

read more

Olemme mukana ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjassa

Haku kesätöihin on alkanut! Oletko sinä 15-17-vuotias ja osaat ohjata lasten yleisurheilua? Haemme ensi kesäksi kahta lasten yleisurheilukoulu ohjaajaa. Hollolan urheilijat on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa! On hienoa olla mahdollistamassa yhdessä OP:n...

read more

Veeti Passilalle pronssia hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä, Verneri Suhonen kuudes Pyhäjärven SM-sprintissä.

Veeti Passila yhdisti omat vahvuutensa hiihtäjänä ja suunnistaja. Se palkittiin H17 sarjan suomenmestaruus pronssilla Pälkäneellä 13.2.2021 käydyssä hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä. Veetin kommentit kisasta: ”Alkuun oli hieman vaikeuksia kartan luvun kanssa, mutta hiihto sujui hyvin.”
Tulokset täältä

Verneri Suhonen raivasi tien finaaliin Pyhäjärvellä käydyissä maastohiihdon SM-sprinteissä ja oli lopulta kuudes. ”Raskas ja pitkä päivä. viidennestä erästä finaaliin oli todella lyhyt aika palautua ja rata oli pitkä. Ei pystynyt mitalitaistoon, vaikka halua olisi ollut.”, kommentoi päivään pettynyt Suhonen.
Tulokset täältä

Taas yksi hieno SM-kisaviikonloppu takana Hollolan Urheilijoilla. Ensi viikonloppuna käydään nuorten SM-kisat Jyväskylässä.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46