Veeti Passilalle pronssia hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä Verneri Suhonen kuudes Pyhäjärven SM-sprintissä

Tukea vähävaraisten perheiden lasten harrastamiseen

Hollolan Urheilijat -46 mahdollistaa seuran hiihto- tai ampumahiihtoharjoituksissa käyville vähävaraisten perheiden lapsille hiihtovarustepaketin lainaamisen CustomSki:ltä maksutta. Hiihtovarustepakettiin kuuluvat sukset, monot ja sauvat hiihtokaudeksi 2023-2024....

read more

Veeti Passilalle pronssia hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä, Verneri Suhonen kuudes Pyhäjärven SM-sprintissä.

Veeti Passila yhdisti omat vahvuutensa hiihtäjänä ja suunnistaja. Se palkittiin H17 sarjan suomenmestaruus pronssilla Pälkäneellä 13.2.2021 käydyssä hiihtosuunnistuksen SM-sprintissä. Veetin kommentit kisasta: ”Alkuun oli hieman vaikeuksia kartan luvun kanssa, mutta hiihto sujui hyvin.”
Tulokset täältä

Verneri Suhonen raivasi tien finaaliin Pyhäjärvellä käydyissä maastohiihdon SM-sprinteissä ja oli lopulta kuudes. ”Raskas ja pitkä päivä. viidennestä erästä finaaliin oli todella lyhyt aika palautua ja rata oli pitkä. Ei pystynyt mitalitaistoon, vaikka halua olisi ollut.”, kommentoi päivään pettynyt Suhonen.
Tulokset täältä

Taas yksi hieno SM-kisaviikonloppu takana Hollolan Urheilijoilla. Ensi viikonloppuna käydään nuorten SM-kisat Jyväskylässä.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46