Hollolan Urheilijat -46 uutiskirje helmikuu 2021

Kutsu kaveri rasteille 26.5.2024

Ota kaverisi mukaan Sunnuntairasteille 26.5.2024 ja kaveri suunnistaa ilmaiseksi. Kaveri voi olla työkaverisi, sukulaisesi, lapsenlapsesi, isovanhempasi, naapurisi yms. Pääasia, että hän haluaa tutustua suunnistukseen tai tulla verestämään vanhoja muistoja.

read more

AM-kilpailut

Keskimatka 10.6.2024 Rastivarsat Pitkämatka 24.8.2024 Valkeakosken Haka Viesti 25.8.2024 Valkeakosken Haka Yökilpailu aika ja järjetäjä avoin.

read more

Hollolan Urheilijat -46 uutiskirje helmikuu 2021

Hollolan Urheilijat -46 tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille.

Hollolan Urheilijat -46 on vuonna 1946 perustettu yleisseura, joka on jo vuosia liikuttanut paikallisia nuoria, aikuisia, kilpailijoita ja harrastajia. Tämä työ jatkuu edelleen ja olemmekin yksi Hollolan merkittävimmistä liikuttajista. Vuosien varrella vaikuttavaa ja laadukasta työtä urheilun ja liikunnan eteen on tehty talkoovoimin, mutta halusimme ottaa vielä askeleita eteenpäin ja seuraan palkattiin ensimmäistä kertaa täysipäiväinen työntekijä. Tervetuloa tutustumaan toimintaan ja mukaan kirjoittamaan uusia sivuja seuran historiaan. Uusituilta nettisivuilta löydät paljon tietoa toiminnastamme.

Toiminnanjohtaja koordinoimaan, ideoimaan ja kehittämään toimintaa

Keväällä 2020 Lari Lehtosen lopettaessa urheilu-uransa tartuimme tilaisuuten ja kiinnitimme Larin seuratoimintaan mukaan. Tavoitteena oli saada seuraan innokas ja työhön sitoutunut tekijä, jotta saisimme toiminnasta entistä laadukkaampaa. Nopeasti huomasimme, että urheilijan tarmolla asioihin tarttuvat tekijä on sysännyt meidät kohti nykyaikaisempaa ja vieläkin paremmin jäsenistömme tarpeisiin vastaavaan toimintaan. Lari on myös tarttunut härkää sarvista ja alkanut nykyaikaistamaan toimintojamme sekä toimijoiden että jäsenten arjen helpottamiseksi.

Maastohiihto

Maastohiihtojaosto päätti aloittaa tähtiseuratunnuksen haun. Tavoitteena on saada Olympiakomitean ja lajiliittojen kanssa yhdessä määrittelemä toiminnan hyvästä laadusta kertova tähtiseuratunnus lasten- ja nuorten toiminnan osalta keväällä 2021. Jaoston aktiivinen toiminta ja laaja harrastajajoukko antavat hyvän pohjan hakea toiminnalle tunnusta, joka kertoo, että toimimme laadukkaasti niin, että kaikilla harrastajilla ja kilpailijoilla on hyvä olla. Tähtiurheilijamme Verneri Suhonen on aloittanut kilpailukauden tehden hyviä tuloksia, joten voimme ylpeänä katsella kasvattimme menoa ja jatkaa arvokasta työtä uusien kasvattien eteen.

Haluaisiko yrityksesi tai yhteisösi saada hiihdon opetusta tai näkyvyyttä uudistetussa ilmeessämme. Aloitetaan treenit yhdessä kohti nautinnollisempia hiihtokilometrejä!

Ampumahiihto 

Ampumahiihdossa nuoret ovat ansioituneet jo kesän ja syksyn aikana ottamalla useita SM-mitaleja rulla-ampumahiihdossa ja ampumajuoksussa. Lahjakkaat nuoremme suuntaavaat kovin tavoittein kohti talven pääkisoja. Olemme panostaneet voimakkaasti olosuhteisiin harjoitella kotioloissa. Hälvälän ampumaurheilukeskuksen yhteyteen on rakennettu n. 4km rullahiihtorata täysimittaisella ampumahiihtoon tarkoitetulla ammuntapaikalla. Rullahiihtorataa on kunnostettu, jatkettu sekä valaistu. Viime kesänä järjestetyt rullahiihto- ja rulla-ampumahiihto kisat antoivat alueelle paljon positiivista näkyvyyttä, joka on kasvattanut Hälvälän alueen kävijämäärää koko Etelä-Suomen alueelta. Pystymme myös hyödyntämään Hälvälän aluetta ryhmille tilauksena tehtyyn päivään, jolloin on mahdollisuus päästä ampumaan, saunomaan ja vaikka ruokailla päivän päätteeksi. Mahdollisuus ampua pienoiskiväärillä tai ekoaseella ja haastaa työkaveri takaa varmasti hauskan päivän.

Suunnistus

Seuramme yksi perinteisimmistä lajeista on suunnistus. Järjestämme keväästä syksyyn kuntorastit sunnuntaisin. Tänä keväänä koronan vuoksi rastit järjestettiin osittain omatoimisina ja saimmekin niistä positiivista palautetta. Toivottavasti ensi kesänä pääsemme takaisin normaaliin käytäntöön ja yhteisöllinen toiminta sunnuntairastien merkeissä pääsee jatkumaan normaalisti. Sunnuntairastit ovat olleet myös yritysten suosima tapa liikuttaa työntekijöitään. Järjestämme kesäisin hyvän suosion saaneen lasten suunnistuskoulun sekä osallistumme vuosittain kauden pää kilpailuihin ja suunnistuksen suurtapahtumiin. Ensi kesänä järjestämme kansalliset Hollolarastit ja olemme yhtenä järjestäjänä Fin5 rastiviikolla vuonna 2022. Onko teillä porukka, joka haluaa oppia suunnistuksen salat. Vinkkaa meille niin opetellaan yhdessä miten rastit löytyy!

Soutu

Soutujaostomme liikuttaa kilpakuntoilijoita ja kuntoilijoita kesäisin viikoittaisella kirkkovenetreenillä Vesijärvellä. Osallistumme vuosittain mm. Sulkavan soutuun ja soudun SM-kisoihin. Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille mahdollisuutta lähteä soutamaan ja nivomaan porukan yhteishenkeä ja tahtia airojen varressa. Kotisatamamme on Messilän rannassa ja pystymme hyödyntämään Messilä Campingin tarjoamia palveluita. Tervetuloa seuraan soutamaan tai pitämään hauska treenihetki Vesijärvellä!

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46