Hiihtosuunnistuksen SM-sprinttiviesti ja SM-sprintti (R2) 6.-7.3.2021 Hälvälän ampumaradalla

Hollolan Urheilijat -46 uutiskirje helmikuu 2021

Hollolan Urheilijat -46 uutiskirje helmikuu 2021 Hollolan Urheilijat -46 tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Hollolan Urheilijat -46 on vuonna 1946 perustettu yleisseura, joka on jo vuosia liikuttanut paikallisia nuoria, aikuisia, kilpailijoita ja...

read more

HU-46 suunnistusjaosto ja Orimattilan Rastivarsat järjestävät yhdessä hiihtosuunnistuksen SM-kilpailut Hälvälän ampumaradalla 6.-7.3.2021. Ratamestarina toimii Rastivarsojen Harri Hytönen ja kilpailunjohtajana Hollolan Urheilijoiden Juhani Jaskari.

 

KORONAOHJEISTUS

KILPAILUKUTSU

RATAMESTARIN TERVEISET

OPASTUS

PELASTUSSUUNNITELMA

RATATIEDOT

RATAVALVOJAN LAUSUNTO

VANHA KARTTA

KILPAILUOHJEET

TULOSPALVELU

 

 

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46