Verneri Suhonen 10. maailman cupissa

Kunnanmestaruus- ja seuranmestaruushiihdot 2024

Hollolan kunnan- ja seuranmestaruushiihdot kilpaillaan keskiviikkona 6.3.2024 klo 18:30 Heinsuon Urheilukeskuksessa Vapaalla hiihtotavalla väliaikalähtönä. Ilmoittautuminen sulkeutunut. Myös rajallinen määrä jälki-ilmoittautuneita mahtuu kisapäivänä, mutta olisi...

read more

Luisteluhiihdon jatkokurssi

Järjestämme aikuisten maastohiihdon tekniikkakoulusta luisteluhiihdon jatkokurssin ma 12.2. klo 17.30, mikäli osallistujia ilmoittautuu vähintään 10. Jatkokurssi maksaa 25e/hlö. Ilmoittautumiset sähköpostitse heidi.passila@gmail.com ke 7.2. mennessä.  

read more

Viikonloppuna käydyssä (6.2.21) maailman cupin sprintissä mukana ollut Hollolan Urheilijoiden Verneri Suhonen hiihti uransa parhaan kilpailuin ollen Ulricehamnissa vapaalla hiihtotavalla käydyssä sprintissä kymmenes.

– Elämäni paras päivä hiihtourheilun parissa. On ollut vähän vaikeampia viikkoja, ei ole saanut tulosta ulos. Olen tiennyt, että olen hyvässä kunnossa. Tänään tuntui aamusta asti hyvälle ja tiesin, että voi tulla hyvä päivä. Lähdettiin erässä tiimitaktiikalla Laurin kanssa. Välierässä nautin täysin siemauksin, kommentoi Suhonen. (Kommentti Hiihtoliiton tiedotuksesta)

Koko suomalaisnelikko hiihti miesten sprintissä erävaiheeseen. Joni Mäki oli 13:s, Lauri Vuorinen 18:s ja Juuso Haarala 27:s.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46