Verneri Suhonen 10. maailman cupissa

Hiihtokauden 23-24 päätöstilaisuus 23.4.24

Hiihtokauden 2023-2024 päätöstilaisuus on tiistaina 23.4.2024 klo 18-19.30 Heinsuon koulun kabinetissa. Kulku kabinettiin pääoven kautta. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 18.00 ja palkitseminen klo 18.30. Kauden päätöksessä palkitaan seuran parhaat sekä...

read more

Viikonloppuna käydyssä (6.2.21) maailman cupin sprintissä mukana ollut Hollolan Urheilijoiden Verneri Suhonen hiihti uransa parhaan kilpailuin ollen Ulricehamnissa vapaalla hiihtotavalla käydyssä sprintissä kymmenes.

– Elämäni paras päivä hiihtourheilun parissa. On ollut vähän vaikeampia viikkoja, ei ole saanut tulosta ulos. Olen tiennyt, että olen hyvässä kunnossa. Tänään tuntui aamusta asti hyvälle ja tiesin, että voi tulla hyvä päivä. Lähdettiin erässä tiimitaktiikalla Laurin kanssa. Välierässä nautin täysin siemauksin, kommentoi Suhonen. (Kommentti Hiihtoliiton tiedotuksesta)

Koko suomalaisnelikko hiihti miesten sprintissä erävaiheeseen. Joni Mäki oli 13:s, Lauri Vuorinen 18:s ja Juuso Haarala 27:s.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46