Verneri Suhonen 10. maailman cupissa

Tukea vähävaraisten perheiden lasten harrastamiseen

Hollolan Urheilijat -46 mahdollistaa seuran hiihto- tai ampumahiihtoharjoituksissa käyville vähävaraisten perheiden lapsille hiihtovarustepaketin lainaamisen CustomSki:ltä maksutta. Hiihtovarustepakettiin kuuluvat sukset, monot ja sauvat hiihtokaudeksi 2023-2024....

read more

Viikonloppuna käydyssä (6.2.21) maailman cupin sprintissä mukana ollut Hollolan Urheilijoiden Verneri Suhonen hiihti uransa parhaan kilpailuin ollen Ulricehamnissa vapaalla hiihtotavalla käydyssä sprintissä kymmenes.

– Elämäni paras päivä hiihtourheilun parissa. On ollut vähän vaikeampia viikkoja, ei ole saanut tulosta ulos. Olen tiennyt, että olen hyvässä kunnossa. Tänään tuntui aamusta asti hyvälle ja tiesin, että voi tulla hyvä päivä. Lähdettiin erässä tiimitaktiikalla Laurin kanssa. Välierässä nautin täysin siemauksin, kommentoi Suhonen. (Kommentti Hiihtoliiton tiedotuksesta)

Koko suomalaisnelikko hiihti miesten sprintissä erävaiheeseen. Joni Mäki oli 13:s, Lauri Vuorinen 18:s ja Juuso Haarala 27:s.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46