Kiitos kaikille kilpailijoille, toimitsijoille ja vapaaehtoisille!

Olemme mukana ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjassa

Haku kesätöihin on alkanut! Oletko sinä 15-17-vuotias ja osaat ohjata lasten yleisurheilua? Haemme ensi kesäksi kahta lasten yleisurheilukoulu ohjaajaa. Hollolan urheilijat on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa! On hienoa olla mahdollistamassa yhdessä OP:n...

read more

Olemme mukana Hämeenmaan kannustajat-ohjelmassa

Olemme mukana Hämeenmaan kannustajat-äänestyksessä. Osuuskauppa Hämeenmaan asiakasomistajatalouksien jäsenet saavat ensi viikolla sähköpostiinsa äänestyslinkin, jonka avulla heillä on mahdollisuus käydä antamassa äänensä valitsemalleen Kannustajat-ohjelman ehdokkaalle...

read more

Viikonlopun Lapua Cupin osakilpailu sujui hyvin ja turvallisesti. Palaute on ollut hyvää ja kilpailut saatiin vietyä läpi haastavasta koronatilenteesta riippumatta. Kiitos siitä kuuluu kilpailijoille, toimitsijoille ja vapaaehtoisille, jotka omalla toiminnallaan ja panoksellaan mahdollistivat kisojen läpiviennin. Hyvää talven jatkoa kaikille ja tsemppiä tuleviin haasteisiin!

Kuvia kisoista sunnuntai aamupäivän osalta löytyy täältä

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46