Kiitos kaikille kilpailijoille, toimitsijoille ja vapaaehtoisille!

Hollolan Urheilijat -46 uutiskirje helmikuu 2021

Hollolan Urheilijat -46 uutiskirje helmikuu 2021 Hollolan Urheilijat -46 tarjoaa monipuolista toimintaa kaikenikäisille. Hollolan Urheilijat -46 on vuonna 1946 perustettu yleisseura, joka on jo vuosia liikuttanut paikallisia nuoria, aikuisia, kilpailijoita ja...

read more

Viikonlopun Lapua Cupin osakilpailu sujui hyvin ja turvallisesti. Palaute on ollut hyvää ja kilpailut saatiin vietyä läpi haastavasta koronatilenteesta riippumatta. Kiitos siitä kuuluu kilpailijoille, toimitsijoille ja vapaaehtoisille, jotka omalla toiminnallaan ja panoksellaan mahdollistivat kisojen läpiviennin. Hyvää talven jatkoa kaikille ja tsemppiä tuleviin haasteisiin!

Kuvia kisoista sunnuntai aamupäivän osalta löytyy täältä

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46