Kiitos kaikille kilpailijoille, toimitsijoille ja vapaaehtoisille!

Tukea vähävaraisten perheiden lasten harrastamiseen

Hollolan Urheilijat -46 mahdollistaa seuran hiihto- tai ampumahiihtoharjoituksissa käyville vähävaraisten perheiden lapsille hiihtovarustepaketin lainaamisen CustomSki:ltä maksutta. Hiihtovarustepakettiin kuuluvat sukset, monot ja sauvat hiihtokaudeksi 2023-2024....

read more

Viikonlopun Lapua Cupin osakilpailu sujui hyvin ja turvallisesti. Palaute on ollut hyvää ja kilpailut saatiin vietyä läpi haastavasta koronatilenteesta riippumatta. Kiitos siitä kuuluu kilpailijoille, toimitsijoille ja vapaaehtoisille, jotka omalla toiminnallaan ja panoksellaan mahdollistivat kisojen läpiviennin. Hyvää talven jatkoa kaikille ja tsemppiä tuleviin haasteisiin!

Kuvia kisoista sunnuntai aamupäivän osalta löytyy täältä

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46