Hiihtokoulu jatkuu 12.1.21 klo 18 lumisella Heinsuolla!

Lasten ja aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa

Sekä lasten että aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa. Lasten suunnistuskoulu alkaa 21.4.21 klo 18 ja aikuisten suunnistuskoulu 28.4.21 klo 18. Molempien ryhmien ensimmäinen kokoontuminen Heinsuon urheilukeskuksessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen...

read more

Olemme mukana ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjassa

Haku kesätöihin on alkanut! Oletko sinä 15-17-vuotias ja osaat ohjata lasten yleisurheilua? Haemme ensi kesäksi kahta lasten yleisurheilukoulu ohjaajaa. Hollolan urheilijat on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa! On hienoa olla mahdollistamassa yhdessä OP:n...

read more

Tuiskun latukone -koulu jatkuu hiihdon merkeissä huomenna 12.1.21 klo 18 lumisella Heinsuolla❄️ Tervetuloa mukaan uudet ja jo syksyllä aloittaneet hiihtokoululaiset. Lisätietoja hiihtokoulusta tästä ja hiihtokoulun ohjelma tästä

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46