Hiihtokoulu jatkuu 12.1.21 klo 18 lumisella Heinsuolla!

Kutsu kaveri rasteille 26.5.2024

Ota kaverisi mukaan Sunnuntairasteille 26.5.2024 ja kaveri suunnistaa ilmaiseksi. Kaveri voi olla työkaverisi, sukulaisesi, lapsenlapsesi, isovanhempasi, naapurisi yms. Pääasia, että hän haluaa tutustua suunnistukseen tai tulla verestämään vanhoja muistoja.

read more

Tuula Sanille kultaa!

Tuula Sani voitti D65-sarjan kultaa SM-sprintissä vaativalla radalla Espoossa. Samoissa kisoissa Pirkko Tahvanaiselle pronssia D80-sarjassa.

read more

Tuiskun latukone -koulu jatkuu hiihdon merkeissä huomenna 12.1.21 klo 18 lumisella Heinsuolla❄️ Tervetuloa mukaan uudet ja jo syksyllä aloittaneet hiihtokoululaiset. Lisätietoja hiihtokoulusta tästä ja hiihtokoulun ohjelma tästä

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46