Tuiskun Latukone -koulu ja Aikuisten tekniikkakoulu alkavat tammikuussa

Tukea vähävaraisten perheiden lasten harrastamiseen

Hollolan Urheilijat -46 mahdollistaa seuran hiihto- tai ampumahiihtoharjoituksissa käyville vähävaraisten perheiden lapsille hiihtovarustepaketin lainaamisen CustomSki:ltä maksutta. Hiihtovarustepakettiin kuuluvat sukset, monot ja sauvat hiihtokaudeksi 2023-2024....

read more

Tammikuussa käynnistyvät lapsille suunnattu maastohiihdon Tuiskun Latukone -koulu ja aikuisten hiihdon tekniikkakoulu. Tuiskun Latukone -koulun talvijaksoon voi tulla mukaan, vaikka lapsi ei olisi ollut mukana syksyllä. Aikuisten treenirinki jatkaa keskiviikkoisin.

Lisätietoja: Tuiskun Latukone -koulu

Aikuisten tekniikkakoulu ja treenirinki

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46