Tuiskun Latukone -koulu ja Aikuisten tekniikkakoulu alkavat tammikuussa

Lasten ja aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa

Sekä lasten että aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa. Lasten suunnistuskoulu alkaa 21.4.21 klo 18 ja aikuisten suunnistuskoulu 28.4.21 klo 18. Molempien ryhmien ensimmäinen kokoontuminen Heinsuon urheilukeskuksessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen...

read more

Olemme mukana ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjassa

Haku kesätöihin on alkanut! Oletko sinä 15-17-vuotias ja osaat ohjata lasten yleisurheilua? Haemme ensi kesäksi kahta lasten yleisurheilukoulu ohjaajaa. Hollolan urheilijat on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa! On hienoa olla mahdollistamassa yhdessä OP:n...

read more

Tammikuussa käynnistyvät lapsille suunnattu maastohiihdon Tuiskun Latukone -koulu ja aikuisten hiihdon tekniikkakoulu. Tuiskun Latukone -koulun talvijaksoon voi tulla mukaan, vaikka lapsi ei olisi ollut mukana syksyllä. Aikuisten treenirinki jatkaa keskiviikkoisin.

Lisätietoja: Tuiskun Latukone -koulu

Aikuisten tekniikkakoulu ja treenirinki

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46