Tuiskun Latukone -koulu ja Aikuisten tekniikkakoulu alkavat tammikuussa

Avoimet Lahden piirin piirinmestaruushiihdot 23.1.2021

Avoimet Lahden piirin piirinmestaruushiihdot kilpaillaan lauantaina 23.1.2021. (Kilpailukutsuun tästä). Olemme sitoutuneet noudattamaan terveysturvallisuusohjeita ja käyneet ne läpi yhteistyössä alueen tartuntataudeista vastaavan lääkärin kanssa. Toivomme myös...

read more

Tammikuussa käynnistyvät lapsille suunnattu maastohiihdon Tuiskun Latukone -koulu ja aikuisten hiihdon tekniikkakoulu. Tuiskun Latukone -koulun talvijaksoon voi tulla mukaan, vaikka lapsi ei olisi ollut mukana syksyllä. Aikuisten treenirinki jatkaa keskiviikkoisin.

Lisätietoja: Tuiskun Latukone -koulu

Aikuisten tekniikkakoulu ja treenirinki

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46