Verneri Suhonen mukana tammikuun alussa alkavalla Tour de Ski:llä!

Kutsu kaveri rasteille 26.5.2024

Ota kaverisi mukaan Sunnuntairasteille 26.5.2024 ja kaveri suunnistaa ilmaiseksi. Kaveri voi olla työkaverisi, sukulaisesi, lapsenlapsesi, isovanhempasi, naapurisi yms. Pääasia, että hän haluaa tutustua suunnistukseen tai tulla verestämään vanhoja muistoja.

read more

Tuula Sanille kultaa!

Tuula Sani voitti D65-sarjan kultaa SM-sprintissä vaativalla radalla Espoossa. Samoissa kisoissa Pirkko Tahvanaiselle pronssia D80-sarjassa.

read more

Hiihtoliiton tiedote:

Miesten joukkue (kuva: Hiihtoliitto)

Maastohiihtomaajoukkue palaa kilpaladuille! 🔥 Tammikuun alussa edessä on kovat Tour de Skin osakilpailut.
TOUR DE SKI JOUKKUE
▪️Jasmi Joensuu, Katri Lylynperä, Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen & Krista Pärmäkoski
▪️Ristomatti Hakola, Lauri Lepistö, Juho Mikkonen, Iivo Niskanen, Verneri Suhonen & Markus Vuorela

Maastohiihtomaajoukkue pääsee pitkän tauon jälkeen mittaamaan kuntonsa kansainvälisissä kilpailuissa, kun kahdeksan kilpailua sisältävä kymmenen päivän Tour de Ski hiihdetään Sveitsissä ja Italiassa.

Maastohiihtomaajoukkueen päävalmentaja Teemu Pasanen on hyvillään urheilijoiden päästessä kilpailemaan kovaa.

”Maajoukkue palaa kuukauden tauon jälkeen maailmancupin kisoihin ja pääsemme taas mittaamaan tasoa kansainvälisissä kilpailuissa. Perusteellisten valmistelujen ja selvityksien jälkeen pystyimme tekemään päätöksen lähteä mukaan Tour de Skille, ja on tärkeää saada urheilijoille myös kovia kansainvälisiä kilpailuja. Joulukuun aikana teimme kilpailutauosta huolimatta hyvän harjoitusjakson kotimaan lumilla ja uskomme sen auttavan valmistautumisessa kohti kauden päätavoitetta Oberstdorfin MM-kilpailuja.”

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46