Verneri Suhonen mukana tammikuun alussa alkavalla Tour de Ski:llä!

Lasten ja aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa

Sekä lasten että aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa. Lasten suunnistuskoulu alkaa 21.4.21 klo 18 ja aikuisten suunnistuskoulu 28.4.21 klo 18. Molempien ryhmien ensimmäinen kokoontuminen Heinsuon urheilukeskuksessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen...

read more

Olemme mukana ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjassa

Haku kesätöihin on alkanut! Oletko sinä 15-17-vuotias ja osaat ohjata lasten yleisurheilua? Haemme ensi kesäksi kahta lasten yleisurheilukoulu ohjaajaa. Hollolan urheilijat on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa! On hienoa olla mahdollistamassa yhdessä OP:n...

read more

Hiihtoliiton tiedote:

Miesten joukkue (kuva: Hiihtoliitto)

Maastohiihtomaajoukkue palaa kilpaladuille! 🔥 Tammikuun alussa edessä on kovat Tour de Skin osakilpailut.
TOUR DE SKI JOUKKUE
▪️Jasmi Joensuu, Katri Lylynperä, Johanna Matintalo, Kerttu Niskanen & Krista Pärmäkoski
▪️Ristomatti Hakola, Lauri Lepistö, Juho Mikkonen, Iivo Niskanen, Verneri Suhonen & Markus Vuorela

Maastohiihtomaajoukkue pääsee pitkän tauon jälkeen mittaamaan kuntonsa kansainvälisissä kilpailuissa, kun kahdeksan kilpailua sisältävä kymmenen päivän Tour de Ski hiihdetään Sveitsissä ja Italiassa.

Maastohiihtomaajoukkueen päävalmentaja Teemu Pasanen on hyvillään urheilijoiden päästessä kilpailemaan kovaa.

”Maajoukkue palaa kuukauden tauon jälkeen maailmancupin kisoihin ja pääsemme taas mittaamaan tasoa kansainvälisissä kilpailuissa. Perusteellisten valmistelujen ja selvityksien jälkeen pystyimme tekemään päätöksen lähteä mukaan Tour de Skille, ja on tärkeää saada urheilijoille myös kovia kansainvälisiä kilpailuja. Joulukuun aikana teimme kilpailutauosta huolimatta hyvän harjoitusjakson kotimaan lumilla ja uskomme sen auttavan valmistautumisessa kohti kauden päätavoitetta Oberstdorfin MM-kilpailuja.”

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46