Hyvää joulua suunnistusjaostolta

Päijät-Hämeen Kompassi-cup 2. osakilpailu – Tiirismaa

Päijät-Hämeen Kompassi-cup 2. osakilpailu - Tiirismaa Kilpailun valvojan (Katja Iivonen) ja valvojan sijaisen (Kirsi Kiiskinen) sekä Suunnistusliiton edustajan Timo Saarisen kanssa käymämme keskustelun lopputuloksena Tiirismaan osakilpailua ei lasketa mukaan...

read more

Hollola-rastit 16.5.2021 Keisarsuolla

Sivu päivitetty 18.5.21 Hollolan Urheilijat-46 järjestivät kansallisen suunnistuksen keskimatkan kilpailun Hollola-rastit 16.5.2021 Keisarsuon kartalla. Upeassa päijät-hämäläisessä kalliomaastossa suunnisti 380 kilpailijaa. Kisa järjestettiin tarkasti...

read more

Poikkeuksellinen vuosi 2020 on lähestymässä loppuaan. Myös suunnistuskausi on ollut täysin erilainen kuin aiemmin: iltarastit muuttuivat omatoimisuunnistuksiksi, kisoja ja tapahtumia jouduttiin perumaan tai siirtämään vuodella eteenpäin, näin kävi myös Jukolan viestille. Positiivisena suuntauksena kuitenkin voidaan pitää sitä, että liikkumista metsässä ei kielletty vaan jopa suositeltiin kevään poikkeusolosuhteissa ja sen jälkeenkin.

Hollolan Urheilijoiden suunnistusjaosto haluaa kiittää vuodesta 2020 kaikkia omatoimirasteille, sunnuntairasteille ja suunnistuskouluun sekä talviharjoituksiin osallistuneita. Erityiskiitos myös seuran talkoolaisille: ilman teitä ei edellä mainittuja tapahtumia olisi voitu järjestää.

Oikein rauhallista joulua ja parempaa vuotta 2021!

Pysytään terveinä ja mennään metsään

Anneli Vainik, suunnistusjaoston puheenjohtaja

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46