Hyvää joulua suunnistusjaostolta

Koulu kartalla teemaviikko viikolla 16

Hollolan urheilijat-46 suunnistusjaosto järjestää viikolla 16 Koulu kartalla-teemaviikon Hollolassa.  Teemaviikon aikana päiväkodeissa, esikouluissa ja 1.-2.-luokkalaisilla on käytössään erilaisia tulostettavia suunnistustehtäviä lasten kanssa toteutettavaksi....

read more

Lasten ja aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa

Sekä lasten että aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa. Lasten suunnistuskoulu alkaa 21.4.21 klo 18 ja aikuisten suunnistuskoulu 28.4.21 klo 18. Molempien ryhmien ensimmäinen kokoontuminen Heinsuon urheilukeskuksessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen...

read more

Poikkeuksellinen vuosi 2020 on lähestymässä loppuaan. Myös suunnistuskausi on ollut täysin erilainen kuin aiemmin: iltarastit muuttuivat omatoimisuunnistuksiksi, kisoja ja tapahtumia jouduttiin perumaan tai siirtämään vuodella eteenpäin, näin kävi myös Jukolan viestille. Positiivisena suuntauksena kuitenkin voidaan pitää sitä, että liikkumista metsässä ei kielletty vaan jopa suositeltiin kevään poikkeusolosuhteissa ja sen jälkeenkin.

Hollolan Urheilijoiden suunnistusjaosto haluaa kiittää vuodesta 2020 kaikkia omatoimirasteille, sunnuntairasteille ja suunnistuskouluun sekä talviharjoituksiin osallistuneita. Erityiskiitos myös seuran talkoolaisille: ilman teitä ei edellä mainittuja tapahtumia olisi voitu järjestää.

Oikein rauhallista joulua ja parempaa vuotta 2021!

Pysytään terveinä ja mennään metsään

Anneli Vainik, suunnistusjaoston puheenjohtaja

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46