Hyvää joulua ja urheilullista uutta vuotta!

Hiihtokauden 23-24 päätöstilaisuus 23.4.24

Hiihtokauden 2023-2024 päätöstilaisuus on tiistaina 23.4.2024 klo 18-19.30 Heinsuon koulun kabinetissa. Kulku kabinettiin pääoven kautta. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 18.00 ja palkitseminen klo 18.30. Kauden päätöksessä palkitaan seuran parhaat sekä...

read more

Hollolan Urheilijat rauhoittuu joulun viettoon ja toivottaa kaikille oikein rauhaisaa, mukavaa ja turvallista joulua sekä urheilullista uutta vuotta.

Kulunut vuosi on asettanut seuratoiminnan ratkaisemaan uudenlaisia ongelmia koronapandemian vuoksi. Seuramme lajeja harjoitetaan pääosin ulkona ja olemme pystyneet pyörittämään toimintaamme suositusten ja rajoitusten puitteissa melko hyvin. Lapset ja nuoret toimivat pienryhmissä ja suunnistamaan pääsi mm. omatoimirastien muodossa. Kisoihin ja tapaamisiin, kuten kauden päätös- ja palkitsemistilaisuuksiin on jouduttu tekemään muutoksia, mutta harjoittelemaan ollaan päästy.

Maasto- ja ampumahiihtäjät pääsivät marraskuussa aloittamaan kisakauden, joka on kuitenkin ollut joulukuun ajan tauolla koronan vuoksi. Nuoret suunnistajat aloittivat talvikauden harjoittelun ja soutajat odottelevat parempia soutukelejä kesän tullessa.

Nyt on kuitenkin aika rauhoittua hetkeksi läheisten kesken ja palata metsiin ja laduille seuratoiminnan merkeissä taas ensi vuonna.

Kiitokset yhteistyökumppaneille, seuran aktiiveille ja kaikille toiminnassa mukana olleille kuluneesta vuodesta.

Muistakaa liikkua, urheilla ja nauttia luonnon tarjoamista mahdollisuuksista turvallisesti!

 

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46