Maastohiihtojaosto hakee Tähtiseura -tunnusta lasten ja nuorten toiminnalle

Kutsu kaveri rasteille 26.5.2024

Ota kaverisi mukaan Sunnuntairasteille 26.5.2024 ja kaveri suunnistaa ilmaiseksi. Kaveri voi olla työkaverisi, sukulaisesi, lapsenlapsesi, isovanhempasi, naapurisi yms. Pääasia, että hän haluaa tutustua suunnistukseen tai tulla verestämään vanhoja muistoja.

read more

Hollolan Urheilijat -46 maastohiihto matkalla kohti Tähtiseura -tunnusta

Hollolan Urheilijoiden maastohiihtojaosto aloitti kesällä 2020 projektin, jossa tavoitteeksi asetettiin saavuttaa Tähtimerkki lasten- ja nuorten toiminnan osalta. Tunnuksen voi saada seura, joka täyttää lajiliittojen ja olympiakomitean yhdessä määrittelemät kriteerit toiminnan laadusta. Tähtimerkki kertoo joustavasta, nykyaikaisesti ja laadukkaasta toiminnasta, johon kaikki ovat tervetulleita mukaan omana itsenään.

“Vaikka Tähtimerkkiä lähdettiinkin tavoittelemaan ensiksi maastohiihtojaostolle, on tunnuksen ympärillä tehty työ vienyt koko seuraa ja sen toimintaa eteenpäin. Alusta, jossa seuran kehityspolkua kohti Tähtimerkkiä viedään, on haastanut meitä päivittämään ja tarkastelemaan toimintaamme laaja-alaisesti jaoston lisäksi myös koko seuran tasolla. Mm. seuran säännöt sekä talousohjesääntö ovat nyt päivitetty. Olemme uusineet seuran nettisivut, jotta voisimme tehdä parempaa viestintää ja kesän/syksyn aikana olemme panostaneet yhteisöllisyyteen sekä lajien väliseen yhteistyöhön. Olemme myös pyrkineet olemaan aktiivinen toimija ja vaikuttamaan positiivisesti alueemme liikuttajana. Maastohiihtojaosto on tehnyt loistavaa työtä hiihdon ja seuratyön eteen ja uskon, että keväällä saamme jaostolle tunnuksen laadukkaasta toiminnasta. Hiihtojaoston hyvällä esimerkillä on tavoitteena aloittaa Tähtimerkin haku myös muissa jaostoissa ja pohtia toimintaamme myös aikuisten näkökulmasta.” kertoo keväällä 2020 seuran toiminnanjohtajaksi tullut Lari Lehtonen

Lisätietoa Tähtiseurat -laatuohjelmasta täältä

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46