Verneri Suhonen venyi uran parhaaseen perinteisen sprinttiin Rukalla

Kunnanmestaruus- ja seuranmestaruushiihdot 2024

Hollolan kunnan- ja seuranmestaruushiihdot kilpaillaan keskiviikkona 6.3.2024 klo 18:30 Heinsuon Urheilukeskuksessa Vapaalla hiihtotavalla väliaikalähtönä. Ilmoittautuminen on auki. Myös rajallinen määrä jälki-ilmoittautuneita mahtuu kisapäivänä, mutta olisi suotavaa...

read more

Hippohiihdot 2024

Hollolan Urheilijat ja Hämeen Osuuspankki järjestävät Hippohiihdot tiistaina 20.2.2024 klo 18 alkaen. TULOKSET -> Hiihtotapa on vapaa. Hiihtoihin ilmoittautuminen on sulkeutunut. Kilpailijoita on 211 hiihtäjää. Lähtönumerot ja -ajat on julkaistu lähtölistassa....

read more

(Artikkelin kuvat ottanut Jesse Väänänen) Hollolan Urheilijoiden Verneri Suhonen oli 23. tänään käydyssä perinteisin sprintissä Rukalla. Tiukassa kisassa loppusijoitukset jaettiin maalikamerakuvilla.

Verkun kommentit kisan jälkeen:

”En ole aikaisemmin selvinnyt karsinnasta läpi perinteisellä tyylillä maailman cupissa. Olen tyytyväinen tason nostoon ja päivän kisaan. Tiukille meni kurotuksessa, että olisin ollut 20 parhaan joukossa.”

Kisat jatkuu huomenna Perinteisen normaalimatkoilla.

Kuva: Jesse Väänänen

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46