Verneri Suhonen venyi uran parhaaseen perinteisen sprinttiin Rukalla

Lasten ja aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa

Sekä lasten että aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa. Lasten suunnistuskoulu alkaa 21.4.21 klo 18 ja aikuisten suunnistuskoulu 28.4.21 klo 18. Molempien ryhmien ensimmäinen kokoontuminen Heinsuon urheilukeskuksessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen...

read more

Olemme mukana ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjassa

Haku kesätöihin on alkanut! Oletko sinä 15-17-vuotias ja osaat ohjata lasten yleisurheilua? Haemme ensi kesäksi kahta lasten yleisurheilukoulu ohjaajaa. Hollolan urheilijat on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa! On hienoa olla mahdollistamassa yhdessä OP:n...

read more

(Artikkelin kuvat ottanut Jesse Väänänen) Hollolan Urheilijoiden Verneri Suhonen oli 23. tänään käydyssä perinteisin sprintissä Rukalla. Tiukassa kisassa loppusijoitukset jaettiin maalikamerakuvilla.

Verkun kommentit kisan jälkeen:

”En ole aikaisemmin selvinnyt karsinnasta läpi perinteisellä tyylillä maailman cupissa. Olen tyytyväinen tason nostoon ja päivän kisaan. Tiukille meni kurotuksessa, että olisin ollut 20 parhaan joukossa.”

Kisat jatkuu huomenna Perinteisen normaalimatkoilla.

Kuva: Jesse Väänänen

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46