Verneri Suhonen Taivalkosken Suomen cupin sprintin kakkonen

Kunnanmestaruus- ja seuranmestaruushiihdot 2024

Hollolan kunnan- ja seuranmestaruushiihdot kilpaillaan keskiviikkona 6.3.2024 klo 18:30 Heinsuon Urheilukeskuksessa Vapaalla hiihtotavalla väliaikalähtönä. Ilmoittautuminen on auki. Myös rajallinen määrä jälki-ilmoittautuneita mahtuu kisapäivänä, mutta olisi suotavaa...

read more

Hippohiihdot 2024

Hollolan Urheilijat ja Hämeen Osuuspankki järjestävät Hippohiihdot tiistaina 20.2.2024 klo 18 alkaen. TULOKSET -> Hiihtotapa on vapaa. Hiihtoihin ilmoittautuminen on sulkeutunut. Kilpailijoita on 211 hiihtäjää. Lähtönumerot ja -ajat on julkaistu lähtölistassa....

read more

Verneri Suhonen Taivalkosken Suomen cupin sprintin kakkonen (Kuvat:Touho Häkkinen)

Hollolan Urheilijoiden kasvatti maajoukkue hiihtäjä Verneri Suhonen jatkoi vakuuttavia otteita Suomen Cupissa Taivalkoskella ollen perinteisen sprintissä toinen. Jännittävä kisa ratkesi vasta loppu suoralla.

Vernerin kommentti kisan jälkeen:
”Pertsan sprinttiin on keskitytty ja tilanne näyttäisi hyvältä kohti Rukan maailman cupia”

Verkku ehti moikkaamaan HU:n lumileireilijöitä Rovaniemelle ja antoi vinkit huoltavaan liikkuvuus harjoitteluun kovien treenien lisäksi.

Tsemppiä Verkulle maailman cupin avaukseen Rukalle ensi viikonlopulle!

Kuva: Touho Häkkinen

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46