Verneri Suhonen Taivalkosken Suomen cupin sprintin kakkonen

Lasten ja aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa

Sekä lasten että aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa. Lasten suunnistuskoulu alkaa 21.4.21 klo 18 ja aikuisten suunnistuskoulu 28.4.21 klo 18. Molempien ryhmien ensimmäinen kokoontuminen Heinsuon urheilukeskuksessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen...

read more

Olemme mukana ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjassa

Haku kesätöihin on alkanut! Oletko sinä 15-17-vuotias ja osaat ohjata lasten yleisurheilua? Haemme ensi kesäksi kahta lasten yleisurheilukoulu ohjaajaa. Hollolan urheilijat on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa! On hienoa olla mahdollistamassa yhdessä OP:n...

read more

Verneri Suhonen Taivalkosken Suomen cupin sprintin kakkonen (Kuvat:Touho Häkkinen)

Hollolan Urheilijoiden kasvatti maajoukkue hiihtäjä Verneri Suhonen jatkoi vakuuttavia otteita Suomen Cupissa Taivalkoskella ollen perinteisen sprintissä toinen. Jännittävä kisa ratkesi vasta loppu suoralla.

Vernerin kommentti kisan jälkeen:
”Pertsan sprinttiin on keskitytty ja tilanne näyttäisi hyvältä kohti Rukan maailman cupia”

Verkku ehti moikkaamaan HU:n lumileireilijöitä Rovaniemelle ja antoi vinkit huoltavaan liikkuvuus harjoitteluun kovien treenien lisäksi.

Tsemppiä Verkulle maailman cupin avaukseen Rukalle ensi viikonlopulle!

Kuva: Touho Häkkinen

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46