Vuokatin Suomen cup 7.-8.11.2020

Verneri Suhonen Taivalkosken Suomen cupin sprintin kakkonen

Verneri Suhonen Taivalkosken Suomen cupin sprintin kakkonen (Kuvat:Touho Häkkinen) Hollolan Urheilijoiden kasvatti maajoukkue hiihtäjä Verneri Suhonen jatkoi vakuuttavia otteita Suomen Cupissa Taivalkoskella ollen perinteisen sprintissä toinen. Jännittävä kisa ratkesi...

read more

Vuokatin Suomen cup avasi hiihdon Suomen cup kiertueen viime viikonloppuna. Seuran parhaasta suorituksesta vastasi Verneri Suhonen lauantain vapaan Sprintin neljännellä sijalla. Sunnuntain viestissä naisten joukkue sijoittui sijalle 28. Miesten ykkösjoukkue oli 13. ja kakkosjoukkue 44. Suomen cup jatkuu 21.-21.11.2020 Taivalkoskella perinteisen sprintillä ja vapaan normaalimatkan kisoilla.

Vuokatin tulokset kokonaisuudessaan löydät täältä

Kuvat: Roni Lukkarinen

Viestiä vie Olivia Halme

Verneri vie viestin aloitusosuutta

Verneri Suhonen Sprintin aikahiihdossa

Lari Lehtonen kakkososuudella

Miska Tervala maalissa

Jani Koiranen akkuroi ykkösjoukkueen sijalle 13.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46