Vuokatin Suomen cup 7.-8.11.2020

Kutsu kaveri rasteille 26.5.2024

Ota kaverisi mukaan Sunnuntairasteille 26.5.2024 ja kaveri suunnistaa ilmaiseksi. Kaveri voi olla työkaverisi, sukulaisesi, lapsenlapsesi, isovanhempasi, naapurisi yms. Pääasia, että hän haluaa tutustua suunnistukseen tai tulla verestämään vanhoja muistoja.

read more

Vuokatin Suomen cup avasi hiihdon Suomen cup kiertueen viime viikonloppuna. Seuran parhaasta suorituksesta vastasi Verneri Suhonen lauantain vapaan Sprintin neljännellä sijalla. Sunnuntain viestissä naisten joukkue sijoittui sijalle 28. Miesten ykkösjoukkue oli 13. ja kakkosjoukkue 44. Suomen cup jatkuu 21.-21.11.2020 Taivalkoskella perinteisen sprintillä ja vapaan normaalimatkan kisoilla.

Vuokatin tulokset kokonaisuudessaan löydät täältä

Kuvat: Roni Lukkarinen

Viestiä vie Olivia Halme

Verneri vie viestin aloitusosuutta

Verneri Suhonen Sprintin aikahiihdossa

Lari Lehtonen kakkososuudella

Miska Tervala maalissa

Jani Koiranen akkuroi ykkösjoukkueen sijalle 13.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46