Vuokatin Suomen cup 7.-8.11.2020

Lasten ja aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa

Sekä lasten että aikuisten suunnistuskoulut alkavat huhtikuussa. Lasten suunnistuskoulu alkaa 21.4.21 klo 18 ja aikuisten suunnistuskoulu 28.4.21 klo 18. Molempien ryhmien ensimmäinen kokoontuminen Heinsuon urheilukeskuksessa. Lisätietoja ja ilmoittautuminen...

read more

Olemme mukana ”Kesäduuni OP:n piikkiin” kampanjassa

Haku kesätöihin on alkanut! Oletko sinä 15-17-vuotias ja osaat ohjata lasten yleisurheilua? Haemme ensi kesäksi kahta lasten yleisurheilukoulu ohjaajaa. Hollolan urheilijat on mukana Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjassa! On hienoa olla mahdollistamassa yhdessä OP:n...

read more

Vuokatin Suomen cup avasi hiihdon Suomen cup kiertueen viime viikonloppuna. Seuran parhaasta suorituksesta vastasi Verneri Suhonen lauantain vapaan Sprintin neljännellä sijalla. Sunnuntain viestissä naisten joukkue sijoittui sijalle 28. Miesten ykkösjoukkue oli 13. ja kakkosjoukkue 44. Suomen cup jatkuu 21.-21.11.2020 Taivalkoskella perinteisen sprintillä ja vapaan normaalimatkan kisoilla.

Vuokatin tulokset kokonaisuudessaan löydät täältä

Kuvat: Roni Lukkarinen

Viestiä vie Olivia Halme

Verneri vie viestin aloitusosuutta

Verneri Suhonen Sprintin aikahiihdossa

Lari Lehtonen kakkososuudella

Miska Tervala maalissa

Jani Koiranen akkuroi ykkösjoukkueen sijalle 13.

Ampumahiihto

Suunnistus

Hiihto

Soutu

Menoa ja sykettä vuodesta -46